anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Georgy sh am 14 ani iar prietenul meu 15 .si a plecat in italia vine abia in decembrei... eu nu m-am sarutat niciodata cu vreun baiat... sh nici el .eu sunt mai timida si parca mie jena sa-l sarut cum sa procedez?

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, lasa timiditatea la o parte, stai linistita ca nu esti sinugra care nu s-a sarutat nikiodata...mai este pana vine el, pana atunci nu iti face griji, nu te stresa, cand vine aveti timp sa va sarutati...

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Asta e toata frumusetea, acea stangacie si emotie puternica...va veni de la sine, pana in decembrie mai ai timp sa visezi la primul sarut happy

| Criiss16 a răspuns:

Pai nu te mai gandi la asta.Stai linistita, o sa vina si momentul cand o sa va sarutati. O sa fie bine, dar nu te mai gandi la asta acum.happy

| mariutza a răspuns:

Poi totul vine dee la sine...

| oana_1897 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci e sa nu te gandesti cu emotie la acel moment, sa lasi totul sa vina de la sine si ai s vezi ce simplu si frumos e...intr-un cuvant:lasate dusa de vall...bafta

| juno a răspuns:

Toata lumea isi face griji la primul sarut. Lasa`te purtata de val si o sa fie foarte bine. Nu te gandi ca nu stii si nu te speria. Pur si simplu lucrurile vin de la sine, iar primul sarut este magic pentru toata lumea. Succeswinking!

| MissCamelia a răspuns:

Ai prieten care s-au sarutat? incearca cu una din ele, daca nu, ii iei capul in maini, te uiti in ochii lui, ii atingi usor buzele cu buzele tale INTREDESCHISE si el o sa faca restul. xoxo

| adrian_8167 a răspuns:

Apropiete usor si fa contact cu buzele lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi stangacia vine din partea amandorura ca sh el e cam timid crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai pupato vreodata pe maicata?laughing klaughingfa la fel ca si acum numa mai lungrolling on the floor) app...bagai limba-n guralaughingnu-l lasalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Loool doamne... "Raspuns anonim:
Ai pupato vreodata pe maicata? kfa la fel ca si acum numa mai lung) app...bagai limba-n guranul lasa) " hai ca ma facushi sa rad cu comentariu asta rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne sa ma pup cu vreo prietena ..pftiu ..doar nu-s pe invers rolling on the floor))

| angel333 a răspuns:

Nuti fie jena, nu vei pierde nimic.