| geta_1120 a întrebat:

Buna ma numesc geta si sunt din bucuresti.imi este cam jena dar nu prea am cu cine sa ma sfatuiesc.am un prieten de 4 ani care este casatorit si are 2 copiii. avem o relatie minunata si foarte frumoasa. m-as despartii de el insa il iubesc nespus de mult si nu stiu ce sa fac.imi este teama de dumnezeu sa il despart de copii lui dar nu suport nici gandul sa ma despart nici eu de el.nu stiu ce sa fac sunt intr-o dilema foarte mare pentru ca la el am gasit fericirea, zambetul, dragostea, respectul si iubirea de care aveam nevoie.va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
HepHap
| HepHap a răspuns:

"avem o relatie minunata si foarte frumoasa"

Nu, draga mea, nu aveti. Aveti relatii sexuale. El ti-o trage si tie iti place. Si toate sentimentele alea pe care le insiri tu acolo nu sunt in realitate decat hormonii eliberati in organism atunci cand ibovnicul tau te aduce la orgasm.

"imi este cam jena"

Sa-ti fie, Geta din Bucuresti. Ai toate motivele.

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu stiu despre ce respect poate fi vorba cand ti-a impus statutul de amanta, de cealalata femeie, cea care intra pe usa din dos. Sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Tu ai cea mai mare parte a vinei deoarece te-ai "angajat" într-o relație total neechilibrată pentru tine.
Era suficient că era căsătorit și nu trebuie să-ți clădești fericirea pe suferința altora (soție, copii - asta dacă s-ar afla că mai este o a patra persoană în viața lui).
Nu se va despărți de ea și copii lor, se va despărți de tine.
Lasă-l. Dacă erau probleme în relația lor, ar fi divorțat până acum și erați împreună.
Mai bine suferă acum o zi, o lună, un an; îți va trece și caută un bărbat singur cu care să-ți împlinești adevărata fericire pe pământ. Atunci ai să realizezi că ai pierdut 4 ani din viață fără noimă...
Să ai grijă de tine și nu te mai îndrăgostii așa de repede și de cei cu "coadă".
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa fiu pisaloaga si nepoilitcoasa, dar cum poti fi atat de egoista inca sa nu renunti la el pentru copiii lui?!
Adica tu iti dai seama cat de trist ar fi daca el s'ar despartii de sotia lui si ea i'ar lua copiii! Gandeste si tu putin, daca chiar ti la el lasa'l sa ramana langa copiii lui!
Tu in schimb, ai putea sa iti vezi de viata ta, sa gesesti pe cineva care nu e insurat, care sa te poata face sa zambesti si sa fi fericita cu el asa cum esti cu prietenul tau acum!

| Gabry a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa renunti la el.Gandeste-te cat ar suferi acei copii daca ar vedea ca tatal lor nu o mai iubeste pe mamica!
Cand eram eu micuta si ii vedeam pe parinti ca se cearta incepeam sa plang si le spuneam sa inceteze.Imi era frica sa nu ajunga la acea despartire de care nu stiam decat ca tati pleaca si nu ma va mai iubi la fel, asta am inteles dupa ce am auzit ce s-a intamplat cu parintii unei colege!
Copiii nu pot intelege care este adevarata situatie, care este primul gand, ala ramane!
Esti o femeie, o adulta poti trece mai usor peste asta decat un copil care poate fi traumatizat dupa acest pas hotarat de adulti! Esti in masura sa intelegi, ei nu!
Exista mii de barbati in lumea asta singuri care asteapta o femeie ca tine, dar tatal unor copii pentru mine nu poate fi inlocuit!

Stiu, am vorbit mai mult de copii. Dar am facut-o pentru ca sunt cei mai importanti!

| monyk a răspuns:

Buna, pe deoparte e de inteles pentru ca il iubesti si atunci cand iubesti e foarte greu sa renunti la cel iubit, dar trebuie sa fi puternica si sa te gandesti ca din moment ce el e casatorit si are copii situatia e foarte complicata si el nu cred ca ar renunta la sotie si copii, poate tine si el la tine, sau poate esti doar o aventura, asta nu pot sti, dar pentru tine in primul rand cred ca cel mai bine ar fi sa gasesti pe altul ca sunt destui care nu au obligatie eu iti doresc sa fi fericita si sa nu ai de suferit deloc.

| yuli10 a răspuns:

Inteleg de ce toti cei care au raspuns inaintea mea au aceasta opinie, dar nu inteleg de ce trebuie sa foloseasca o exprimare violenta in a si-o expune.
intr-adevar relatia dintre tine si el nu cred ca poate fi catalogata "minunata" sau "foarte frumoasa" pentru ca eu personal as numi astfel o relatie cand toate sentimentele lui ar fi indreptate catre mine.
gandeste-te bine la situatia lui, crezi ca ar renunta la familia lui pentru tine? si tu ai vrea sa faca asta? ai grija ca nu cumva tu sa fii orbita si el sa nu simta la fel pentru tine! din felul in care l-ai descris nu pot sa nu fiu sceptica. e clar ca il idolatrizezi, si mi-e frica sa nu te inseli.
eu nu te judec, sunt multe casnicii nu foarte reusite, chiar si cele care implica, copii. asta nu inseamna neaparat ca e din vina ta; poate s-a grabit, poate sotia lui era insarcinata cand a luat-o si a vrut sa faca un lucru onorabil, nu se poate stii cu exactitate.
cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa afli daca el ar vrea sa devii tu femeia din viata lui in totalitate pentru ca asa nu o sa ajungi nicaieri. o sa iti pierzi tineretea pentru o iluzie daca vei continua asa si in plus constiinta o sa te doboare la un moment dat sau poate chiar se va afla si o sa iasa foarte urat.
daca el va fi de acord sa se desparta de sotie rezolvati totul amiabil si fii pregatita pentru ca poate sa iasa cu procese mai ales in vederea custodiei.
daca nu va fi de acord, mai bine renunti.

| ginady a răspuns:

Daca si el te iubeste exista divortul.in primul rand ca o relatie in care unul nu iubeste nu va merge niciodata... iar copii ii va putea vedea de cate ori va dori... dar nu iti va fi usor sa il imparti toata viata sa stii.trebuie sa vb deschis cu el sa ii ceri sa schimbe situatia daca intr-adevar te respecta si te iubeste. e barbat si va gasi o solutie potrivita! bafta

| scufitzaneagra a răspuns:

Nu sunt nimeni sa judec dar daca ne ceri sfatul iata.l...sa.ti fie jena si sa. ti fie si frica de... Dumnezeu cu "D"(mare.probabil te grabeai) ca o sa ti se intoarca tot ce faci si n. o sa. ti placa... Ce relatie minunata si frumoasa? Aia e cand ai un sot, copil, o familie fericita nu cand iti construiesc fericirea pe nefericirea altora...cat despre copii mergi pe principiul" mi. e mila de ei... da de mine mi se rupe inima"...si din ce cred eu o sa ramana cu familia si copii nu cu tine... daca iti place sa fii a doua roata la caruta. o sa primesti ce meriti...si pe langa distrugi si o legatura ...byee

| daii a răspuns:

Pff...lasa-l sa ramana la familia lui. Cu copii si sotia lui. Nu il desparti de copii, pentru ca e foarte rau, gandeste-te si tu.Eu am trecut prin asta, tatal meu a inselat-o pe mama.si acum o urasc din tot sufletul pe amanta lui. Am jurat cu mana pe biblie ca daca o intalnesc pe strada o bag in spital. Nu fa asa ceva, gandeste-te daca ai fi fost in locul copiilor. tu chiar crezi ca ei nu sufera?! Iti zic eu ca sufera foarte mult.nu am nimic cu tine. dar din ce am patit eu, fiinda stiu cum e. pot spune ca te urasc.gandeste-te ca acei copilasi nu au nicio vina.Si tu acum le distrugi familia. Pune-te si in locul sotiei lui. Ti-ar conveni ca sotul tau sa te insele? fiti seriosi.Nu aveti respect de sine. Va urasc pe toate care faceti asta. Distrugeti familii, distrugeti copii nevinovati...este foarte tristsad.
Asta e iubire?! Si cum ramane cu iubirea copiilor pentru tatal lor? la asta nu te mai gandesti.Nici macar nu ai cum sa te pui in locul copiilor, pentru ca nu ai trecut niciodata prin asta. Dar eu am trecut si stiu ce iti zic aici.
Daca ai stii ce nervi mi-a provocat intrebarea ta. mi-a adus aminte de tot raul.care s-a abatut asupra familiei mele.
Gandeste-te ca esti matura! Gandeste-te! ca de aia ai capul pe umeri! Gandeste-te!
Nu desparti o familie! Pentru niste fantezii de moment! Copii aia o sa fie traumatizati! de ce nu intelegei asta?! Eu nici nu stiu de ce mai stai cu el.nu suporti gadul sa te desparti de el. bun atunci desparte-l de copii lui! Poate asa o sa te simti mai bine, dar...totusi ai constiinta! Daca ai.sad
Sper sa iei in considerare toate sfaturile.chiar daca nu sunt in favoarea ta.gandeste-te ca totusi sunt DOI copii la mijloc.DOI copii nevinovati.:-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai pot adauga nimic, s-a spus tot, dar nu ma pot abtine. Ce fel de femeie poti fi sa accepti o aventura cu un barbat casatorit si cu copii? Vii aici si tresalti de bucurie ca esti iubita, fericita..., de parca nu ai vorbi de un pacat capital, de o relatie interzisa; ne spui plina de "dulci" sentimente ca nici nu suporti gandul sa te desparti de el. Atunci ce ai vrut sa ne spui? Ce sfaturi astepti de la noi? Sa te aplaudam cand calci in picioare sfanta taina a casatoriei lui, IN CARE EXISTA 2 COPII? Despre ce Dumnezeu vorbesti tu? Si in poza asta cu cine esti? Cu el? Asa vrei tu sa rezolvi problema "elegant"? Sa vada cineva fotografia si sa inceapa scandalul, sa isi paraseasca sotia si copiii? Nu ii va parasi pentru tine, si atunci cu ce te-ai ales? Si singura si aratata cu degetul. Iarta-ma dar mi-e sila de relatii de genul acesta, de femei care nu sunt capabile sa isi gaseasca omul lor ci vreau unul pe care il fura din familie, il desparte de copii si de mama lor. Si daca tu vei suferi, nu imi pasa, meriti din plin, dar imi va parea rau sa afle sotia lui si sa-si piarda increderea in sot, in casnicia ei, sa sufere si pentru ea si pentru copilasi. Renunta la el pana cand nu e prea tarziu si dezastrul nu va lovi niste nevinovati. Ajunge sa iti ispasesti tu fapta pe care ai facut-o. Fii sigura ca totul se plateste!

| ATB a răspuns:

Gandeste-te doar la faptul ca il desparti de copii lui te casatoresti cu el faceti un copil s si te lasa pentru asta. ar fi dur nu? Iubirea e mare daca si el vrea nu aveti decat sa stati impreuna. mai bine sa aveti o relatie fericita amadoi decat sa faca viata familiei actuale un calvar. faci cum crezi ti-am spus o perspectiva dar te poate insela si pe tine sau daca te desparti de el o inseala pe sotie din nou. Daca chiar il iubesti o sa ii vrei binele si o sa te duci sa vorbesti cu sotia lui. Parerea mea ca e cel mai bine. se va gandi atunci de 2 ori inainte sa isi insele nevasta. Amandoi sunteti vinovati dar mai mult el pentru ca are 2 copii acasa si o nevasta care ii ingijeste si pe ei si pe el. toate cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai gresit ca ai stat atata timp cu el...gandeste-te ca si tu ai putea fi in locul sotii lui cam cum te-ai simti? esti tanara si vei gasi fericire in bratele unui alt barbat care sa te faca sa simti ceea ce simti cu el.gandeste-te la copii. tu daca ai sti ca tatal tau apartine si altei femei cam cum te-ai simti? sunt copii si pot ramane cu traume din cauza greselilor facute de parinti.gandeste-te la ei si nu fi egoista sa te gandesti la tine. el este sg vinovat di punctul meu de vedere nu-l mai poti numi barbat dar cam astia sunt barbatii in ziua de azi...

| sweetgirl_6205 a răspuns:

Sa zicem ca'si lasa sotia si cei doi copii pentru tine. Ce garantie ai tu ca nu-ti va face si tie acelasi lucru pe care i la facut ei? Ca nu'si va gasi pe alta cu prima ocazie? Pune'te in locu' sotiei lui si incearca sa vezi cum te'ai simti.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Geta si eu trec prin aceeasi situatie ca si tine aproximativ.Parerea mea este sa nu renunti la el si nu este adevarat ca intre voi este doar o atractie sexuala daca stam si judecam sunteti impreuna de 4 ani. Daca era vorba de sex crede ma ca acesta dorinta cu timpul disparea.Parerea mea este ca sa l pui la incercare sa vezi cum va reactiona spunandu i ca vrei o relatie stabila dar el sa ti fie incontinuare amant.Eu spre deosebire de tine am o relatie dar nu sunt casatorita deci suntem"egali". La inceput relatia noastra se baza pe sex dar dupa putin timp ne-am dat seama ca nu doar sexul ne atrage.Si daca o sa renunte la familie pentru tine de ce ai fi suparata? De ce pentru ca lupti pentru iubirea ta? Crezi ca vei fi judecata? Lasa prejudecatile ca iubirea e mai importanta decat orice pe lumea asta.Nu te mai lua dupa gura lumii ca tu nu-ti cladesti fericirea pe suferinta altora ci doar iubesti si doar asta conteaza.Iti urez succes si numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Geta si eu trec prin aceeasi situatie ca si tine aproximativ.Parerea mea este sa nu renunti la el si nu este adevarat ca intre voi este doar o atractie sexuala daca stam si judecam sunteti impreuna de 4 ani.Daca era vorba de sex crede ma ca acesta dorinta cu timpul disparea.Parerea mea este ca sa l pui la incercare sa vezi cum va reactiona spunandu i ca vrei o relatie stabila dar el sa ti fie incontinuare amant.Eu spre deosebire de tine am o relatie dar nu sunt casatorita deci suntem"egali".La inceput relatia noastra se baza pe sex dar dupa putin timp ne-am dat seama ca nu doar sexul ne atrage.Si daca o sa renunte la familie pentru tine de ce ai fi suparata?De ce pentru ca lupti pentru iubirea ta?Crezi ca vei fi judecata?Lasa prejudecatile ca iubirea e mai importanta decat orice pe lumea asta.Nu te mai lua dupa gura lumii ca tu nu-ti cladesti fericirea pe suferinta altora ci doar iubesti si doar asta conteaza.Iti urez succes si numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu e sa nu renunti si sa lupti pana in ultima clipa sa il aduci doar in viata ta.
Simti ca tot ce iti doresti e sa te pierzi in privirea lui?
Simti ca zambetul lui te face mai fericita decat orice pe lumea asta? Simti ca iti doresti ca acel zambet sa nu il mai vada nimeni?
Simti ca toata esenta momentelor in care faceti dragoste se afla in minutele de dinainte in care va sarutati incet si in zecile de minute de dupa in care ramaneti unul in bratele celuilalt, privinduva in nestire, plimbanduva incet mana prin parul celuilalt, in care mainile voastre se cauta si se mangaie, nespunand nimic si dorind ca nimic sa nu va scoata din acel moment, never ever?
Iti este mereu teama ca il vei pierde din motive stupide?
Sunt dimineti in care gandul la el iti aduce lacrimi in ochi?
Ai impresia mereu ca nu mai tii minte nimic detaliile fizionomiei lui, in afara de ochii lui, zambetul lui si iti suna mereu in urechi rasul lui?
Nu esti stare sa te concentrezi la nimic altceva decat persoana lui, ore in sir?
Cand nu esti cu el, iti doresti ca toti din jurul tau sa dispara pur si simplu, ca sa te poti gandi in liniste la el?
Te rogi la Dumnezeu, sa nu te tina nici o clipa pe acest pamant, fara dragostea lui?
Simti ca te regasesti pe tine insati doar in clipele in care esti cu el? Ca impreuna sunteti un intreg, un tot?
Atunci sa nu renunti si sa nu asculti de sfaturile acelor femei ce traiesc intr-o permanenta frica ca vor pierde ceea ce oricum nu le apartine, atata timp cat se tem ca o alta femeie ar putea sa le "fure" barbatul. O dragoste adevarata o poti pierde din orice alt motiv, dar nu din cauza ca acel suflet pe care il crezi al tau, s-a indragostit de o alta femeie. Acel suflet nu a fost niciodata al tau.
Va doresc tuturor sa iubiti si sa ajungeti sa traiti chinul si dulcea suferinta prin care trece Geta. Ea traieste. Voua va e teama sa traiti si sa iubiti.
Ramai langa el si fii fericita. In razboi si dragoste scopul scuza mijloacele.