Eu incerc sa am incredere in mine.In general nu imi iese.Ciudat e cand mi se spune:"Wow, cata incredere ai avut in tine nici macar nu te-ai balbait". E mai mult vorba despre autosugestie si rutina decat de emotii
Autosugestia ucide lipsa de incredere
Daca te gandesti ca vei pierde, ai pierdut deja, fiindca iti vei da seama ca succesul incepe cu vointa omului. Totul sta in atitudinea mentala.Fiindca multe curse au fost pierdute inainte sa aiba loc si multi lasi au esuat inainte de a-si fi inceput munca.Limpezeste-ti mintea. Pune-ti gandurile in ordine.
Ionela, fiecare om e diferit, doar tu poti stii de ce ai nevoie ca sa prinzi incredere in tine. Analizeaza situatia si vezi unde gresesti.
Alcoolul si drogurile ajuta.
Seara, inainte de culcare, repeta'ti in gand ca esti increzatoare, deruleaza tot ce ai facut n ziua respectiva, si gandeste'te ce ai vrea sa schimbi. Dimineata, du'te in fata oglinzii si strambate (ciudat dar merge) pana incepi macar sa zambesti la cate moci schimonosite ai facut in oglinda, si tot asa, gandeste'te ca e o noua zii in care sa emani de incredere. Fii optimista, incearca sa ai mai tot timpul zambetul pe buze, si sa'i binedispui pe cei din jurul tau. Poarta ceva care sa te ajute, un inel, lantisor, o culoare putin mai inchisa pe unghii, care atunci cand il/o privesti sa-ti redea acea incredere pe care partial ai pierdut'o
Take care
Fiecare tb sa gaseasca ceea ce il face sa se simta mai bine in pielea lui si astfel cu mai multa incredere in el insusi.
Discuta cu un psiholog despre asta, pe mine m-a ajutat foarte mult.Ai in scoala un psiholog nu? sau nu esti la scoala?
Eu una am mai multa incredere in mine cand sunt aranjata: adica ma machiez putin, imi aranjez parul, ma imbrac in ceva sa ma avantajeze si imi repet inainte sa ies din casa : pot sa fac orice Si mai ascult o melodie mai ritmata, daca sunt binedispusa am si incredere in mine. Asta fac eu
Pur si simplu fi mai optimista, lasa totu la voia intamplari nu te mai agita din nimicuri si iti vei recapata increderea in tine!
Citeste Curs practic de incredere - Walter Anderson...si multe altele. Le gasesti aici http://popacristian.wordpress.com/recomandari/carti/
Dupa ce citesti, APLICA. Viata ta se va schimba. Spooor!