| ionela92 a întrebat:

Buna ma numesc ionela am si eu o intrebare si daca vrei sa imi dati un sfat chiar va rog.Am o relatie de aproape 3 ani si familia iubitului meu nu prea ma suporta cu toate ca am grija de el si ma port frumos cu el nu l-am inselat inciodata iar familiei iubitului meu i-am vorbit mereu frumos si i-am respectat pe toti si pe parintii lui si pe sora si cumnatul lui si cu toate astea ei tot nu ma suporta cu iubitul meu nu am probleme nu ne certam din cauza asta a observat si el lucrul asta adica faptul ca nu prea ma suporta familia lui dar pe el nul intereseaza a zis ca el pe mine ma iubeste si familia lui poate se zica ce vrea dar pe mine ma deranjeaza si ma consum foarte mult din cauza asta familia lui mereu zice ca nu sunt pentru el ca sunt mai mica ca el(intre noi e o diferente de 9 ani)pe nu ma deranjeaza lucrul asta dar pe ei se pare ca da.Intrebarea mea pentru voi este:CREDETI CA DIN CAUZA ASTA EU SI IUBITUL MEU NE-AM PUTEA DESPARTI? daca vreti sa imi dati un sfat eu chiar va rog va multumesc

5 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Buna Ionela!
Daca el spune ca te iubeste si nu ii pasa de parerea familiei, atunci nu cred ca e vreo problema. Voi sunteti impreuna de un anumit timp, sa daca va intelegeti bine, poate si familia lui te va accepta la un momentdat.
Tu nu ai ce face, si nu ai rezolva nimic daca te-ai da peste cap ca familia lui sa te placa. Ei trebuie sa te accepte, nu ii poti forta.
Tu esti cu el, nu cu familia lui. El trebuie sa te iubeasca.
O zi buna in continuare!

| ionela92 explică (pentru MasterOfDisaster):

Iti multumesc mult pentru sfat conteaza foarte mult pentru mine ceiai ce mi-ai zis si uneori crede-ma ma simt foarte aiurea cand vad ca familia lui e impotriva mea urata nu sunt muncesc impreuna cu iubitul meu de un an si jumatate in franta si le-am aratat ca nu sunt o fata care asteapta sa fie intretinuta si ei tot nu ma plac cateodata imi vine sa pun punct relatie dar nu pot mereu imi zic ca trebuie sa am forta si sa merg mai departe indiferent ceia ce ei zic iti multumesc inca odata

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru ionela92):

Mi-a facut placere sa iti dau un sfat happy.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,daca te iubeste cu adevarat, asa cum probabil iti spune mereu, faptul ca familia lui nu te place nu va fi un impediment in relatia voastra.Tot ce trebuie sa faci este sa-i demonstrezi cat de mult il iubesti, sa fi alaturi de el nu doar in momentele frumoase, asa va avea incredere in tine si isi va da seama ca familia lui nu procedeaza corect. Sper ca te-am ajutat!

| ionela92 explică (pentru LifeIsColour):

Multumesc mult pentru sfat