| Iuliagabriela08 a întrebat:

Buna, ma numesc Iulia, as avea o intrebare pentru fete mai ales intr-un fel e si pentru baieti, tin sa mentionez ca implinesc 20 de ani in curand.
Iubitu meu vrea sa mergem la piscina sa zic asa si eu l-am refuzat din motiv ca nu stiu sa inot si nu am un corp perfect sau wow ca alte fete, mi-e rusine sa ma duc sa nu il fac de ras si am spus asta si lui si o zis ca nu ii pasa ca pentru el sunt perfecta, da mi-e rusine ca am burta si nu stiu sa inot.Nu il vreau sa il aduc intr-o postura proasta sau sa rada prietenii lui de el in felul in care arat eu, nu stiu ce sa fac, ati putea sa ma ajutati sau nu stiu sa imi dati cateva sfaturi va rog.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Toate nemultumirile tale le versi asupra lui, ceea ce nu este nici placut si nici normal, deci ai mare grija, ca asta il va face sa se indeparteze de tine, fiindca mentalitatea si frustarile tale il necazesc si-l opresc sa se bucure de ceea ce-si doreste, adica sa mearag alaturi de tine la piscina.
Apropo, la piscina merg si oamneii care nu stiu sa inoate si mai ales cei care sunt grasi, au burtica si nu sunt perfecti, fiindca sincera sa fiu, 90% din oamnei chiar nu sunt perfecti.
Eu cred ca tu gasesti motive puerile ca sa-l refuzi si sa-l pui in situatie neplacuta in fata prietenlor lui.
Daca-ti este rusine ca ai burtica, atunci pune mana si slabeste, ca asta sta doar in puterile tale sa schimbi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Îți iei și tu un costul din ăla de baie dintr-o piesa și gata.

| Hyperion7 a răspuns:

N-ai încredere în tine,asta e explicația.
Aceasta stima căzută,din ce vad,e pentru că te compari prea mult cu modelele de pe insta! Și e greșit! Fiecare este unic și imperfect! Chiar și acele modele de pe insta,se pozează în anumite unghiuri și de asta par Intr-un anume fel.
Dar da, nu trebuie sa te simți deloc rușinată de corpul tau! Daca el te iubește așa cum ești, înseamnă că lui nu-i pasa ce zic prietenii lui, de ce ar trebui sa îți pese ție? Plus că, ori te duci sa te simți bine ori te duci sa fii instagramabila?
Sa mai zic că prietenii lui nu contează? Adică doar cu tine sta, nu sta cu amicii!
Simte-te bine și lasă orice complex!

| Madaxo97 a răspuns:

Poți sa te duci la piscina cu el daca zice ca te place așa cum ești, nu te mai gândi la nimic, dacă nu mergi il vei dezamăgi datorita complexelor tale.
Nici măcar nu trebuie sa te îmbraci in costum de baie simplu, exista costume de baie care acoperă si burta, iar ca sa ascunzi mai bine burta si soldurile poți purta un halat de plajă sau o eșarfă în jurul taliei, ceva in genul acesta : https://images.app.goo.gl/xGLyR4qHWxfv5m1Z7
https://images.app.goo.gl/5Cuht7n9davYNARw5
https://images.app.goo.gl/ffUTV1qqi3PhuwTu7
Câte kg si ce înălțime ai? Poate problema cu kg este doar in capul tau si de fapt arăți bine

| Miruna333 a răspuns:

Mai multa iti pasa de el decat iti pasa de tine. Nu ai spus nimic de genul ca nu te-ai simti tu bine, te gandesti numai cum s-ar simti el, trebuie sa scapi de genul asta de mentalitate. In primul rand conteaza cum te simti tu, nu daca il faci sau nu de ras, asta fiind oricum o aberatie. Daca nu te simti bine in pielea ta, nu te duce, daca are legatura cu tine. Daca te gandesti la el, sa nu ii,, strici'' lui,, reputatia'', du-te si simte-te bine. Ai 20 de ani, la fel si grupul cred. Nu mai avem 13 ani sa radem unul de altul daca vedem o burta. Iar daca tot nu te placi asa, scapa de ea. Ia actiuni, daca te plangi, tot nu rezolvi nimic si ramai in aceeasi situatia

| andradamatei075 a răspuns:

Hei,și eu mă confrunt cu aceeași problemă ca și tine,mereu am fost complexată ca nu am un corp de vis însă dacă iubitul tău spune ca te place și tu simți ca este sincer nu trebuie să îți pese de altceva,prietenii lui nu vor îndrăzni să radă atâta vreme cat este este un bărbat corect și îi va lua apărarea iubitei sale, până la urmă nu sunt prieteni dacă se leagă de așa ceva, și cu înotatul, nu este problemă poți să stai pe margine sau să încerci să înveți cu el, ai încredere în tine.