Pai gândește-te ca ei pot sa spună orice dar viața ta nu depinde de ăsta. De exemplu tu mănânci bei, te plimbi iar faptul ca el Îți spune ceva sau altceva nu te oprește din a manca a bea etc.Pur și simplu dacă ești supărat pe ei spune-le ca nu mai ești din gașca lor ca nu mai vorbești cu ei și când te enervezi respira sau numără pana la 10 sau gandeste"ba poate mă supăr degeaba mai bine mă duc sa fac (ceva ce îți place ) decât sa pierd timpul sa te enervezi".Dar în cazul în care se ajunge la bătaie atunci e de rău. Cere ajutorul altor amici sau parinti/rude/politie etc. Poate puteți sa și va împăcați dar asta deprinde de tine și în mare măsură și de ei. Oricum ai o viață înainte traieste-o cu bucurie indiferent de ce spune ăla și ăla. Sper ca te-am ajutat măcar în mica măsură și scuze semnele de punctuație ca nu-s puse bine sau corect dar am scris pe graba. Bună ziua sa trăiești liniștit.
Iulian draga, cand vei fii ocolit de lume si marginalizat sau evitat, vei intelege ca temperamentul tau este cauza.
Te sfatuiesc totusi, daca ai cat de cat creier in capusorul ala, foloseste-l inainte sa iti scoti coltii si nervii pe gura, ca vei pierde tot ce-i mai bun in viata.
Oamenii tolereaza odata asa ceva, dar a doua oara te evita, asta in situatia in care nu se gaseste un altul la fel de vulcanic, care iti sparge fata in 2 secunde, cum ai scos rautatea pe gura.
Temperamentul asta denota, lipsa totala de educatie si inteligenta.
Tu nu prea înțelegi asa ce am scris eu acolo sus
Dar în fine
Daca tu te comporti asa, cum vrei sa te priveasca cei din jurul tau?
E gresit cand zici ca nu recunosti cand cealalta persoana are dreptate.
Fiecare trebuie sa isi asume consecintele faptelor sale.
Nu e de mirare ca vorbeste lumea pe la spatele tau.
Daca vrei sa fii vazut cu alti ochi schimbati comportamentul altfel vei ajunge sa nu ai prieteni.