| kali27 a întrebat:

Buna! Ma numesc Kali, am 17 ani si as vrea sa impartasesc cu cineva asta pentru ca imi este rusine sa ma duc la un psiholog. Deci este vorba despre dragoste, da pana acum suna ceva neinteresant nu? O fata de 17 ani sa se indragosteasca. Da m-am indragostit, dar din pacate nu de cineva de varsta mea. De domnul meu profesor de la liceu. Initial nu simteam absolut nimic, dar apoi a inceput sa se bage in seama cu mine si nu am stiut ce sa fac, familia mea este una destramata, am crescut doar cu bunicii, de asta probabil nu stiu prea multe legate de asta, da inteleg este ilegal o relatie profesor-elev. Stati sa va povestesc, deci profesorul acesta are 29 de ani aproape 30, a venit profesor nou la noi in liceu, a venit la noi in clasa, s-a prezentat etc. Eu eram atenta la tot, la gesturile lui, cum sacoul ala statea atat perfect pe el, cum suvitele acelea de par erau ude si ii atarnau pe frunte, era nemaipomenit de sexy. (da stiu spun prostii), ma rog trecusera 3 luni si eram la ora la el, vorbeam cu o colega in timpul orei si acesta m-a vazut si s-a ridicat brusc si mi-a zis sa vin imediat in biroul lui. Apoi cand am ajuns acolo el a inceput sa ma sarute ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, da un om normal l-ar fi plesnit in momentul ala, dar eu nu am facut nimic pur si simplu nu am mai putut sa ma misc, eram inghetata toata, nu inteleg de ce. Ce sa va mai spun ca am facut sex cu el intr-o sala de clasa goala? Deja trec la prea mult...

As vrea niste sfaturi! Multumesc

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vise de noapte.

| ania a răspuns:

Dacă e adevărat, ai fi mult mai fericita dacă ai renunță la relație, eventual Mută-te la alt liceu și Roagă-te Creatorului pentru viitorul tău sit,, nu mai accepta sa fii folosita.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sincer, eu cred ca te-ai uitat la prea multe seriale. laughing

| VoidEternal a răspuns:

Sure, sure.

Sfaturi? E deja târziu, așa că mai bine te pui la somn decât să îți flexezi imaginația pe TPU.

| Continchiscontsters a răspuns:

Ma depășește din orice punct de vedere drogostea ta față de profesorul tău nu am niciun sfat în care ar putea sate ajute.