| Angel_3284 a întrebat:

Buna ma numesc Larysa si am 15 ani...inca nu mi-am inceput viata sexuala... pot spune ca am avut prieteni (iubiti) pana acum.dar.acum ca am 15 ani.si imi voi face un prieten...cam de 17-18 ani...acestia sigur vor vrea sa... dar eu nu vreau... vreau sa imi incep viata sexuala dupa 18 ani. dar daca nu voi mai avea nici nu prieten pana atunci... daca nici unul nu va vrea sa fie cu mine pentru ca nu vreau sa o fac cu el? asa va fi sau? toti baietii sunt la fel.sau exista si baieti care sunt dispusi sa te astepte?

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Ai luat o hotarire buna de a astepta sa te maturizezi fizic si afectiv.Nu-ti fie frica, nu vei ramane necurtata. Exista si baieti in stare sa te inteleaga.

10 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

In primul rand felicitari ca tu vrei sa mai astepti.
Iar de baieti... nu toti vor sex, trebuie sa ai grija cum ii alegi.
Spor!

cami
| cami a răspuns:

Daca va cadea un asteroid :-s
daca voi lua 4 in teza :-s
daca mama nu mi-a cumparat crenvuisti :-s
daca tata a uitat sa-i aduca lu` ala micu palaria?
Daca, daca, daca, daca...nu ti se pare ca-ti face cam prea multe griji?

| Nastia a răspuns:

Exista si inca multi, ...sunt mai mari d 18 si t vor astepta, t asigur eu,.

| idanna a răspuns:

Fata draga nu fii trista nu toti baietii au numai "zex" in cap... Vorbeste cu tipul de la inceput explica-i care-i treaba iar daca nu ii convine...Pa si ...next.(adica... urmatorul)

| Zoombe3 a răspuns:

Daca treci de 20 de ani si esti tot virgina, ai sa vezi cum se bat ca nebunii care sa te i-a de nevasta.winking bravo tie.

| madtiger a răspuns:

Nu toti baietii vor asta, trebuie sa ii cunosti tu foarte bine si sa stii ce le poate capul, sunt multi care nu se gandesc doar la asta, daca chiar te iubesc si o sa tina la tine atunci o sa poata astepta pana ce faci 18 ani.

| miha1984ingerash a răspuns:

Exista si baieti dispusi sa astepte. dar nu te lasa pacalita sa cedezi... e prea devreme. o sa ai timp si pentru viata sexuala, acum traieste-ti copilaria... bucura-te cat mai poti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, care e ultima carte pe care ai citit-o?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brrr, o sa mori virgina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si eu sunt in aceeasi situatie ca tine.nici eu nu vreau sa imi incep viata sexuala ( tot 15 ani am). Cred ca cel ce te va iubi nu iti va cere acest lucru daca tu nu vrei.Tr sa stii doar cum sa-i alegi.Nu esti obligata sa faci acest lucru.Si daca nu vei mai avea un priteten doar din acest motiv, care ar fi problema ...nu cred ca esti dependenta de baieti... da oricum stai linistita ca nu se va intampla astabig grin. Ai sa vezi ca totul va veni de la sine.

Mult noroc!