anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma numesc laura si am 10 ani imi place un baiat din clasa 5 dar mi-e rusine sa-l bag in seama pentru ca el stie ca-l plac cum sa-l fac sa ma bage in seama el pe mine si e rocar?

19 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

10 ani? Copila draga ma amuzi rau. laughing) rolling on the floor Mai bine ia carticica de romana si de matematica si fuguta sa inveti nu sa agati baieti. Ca daca de la varsta asta incepi sa te tii dupa baieti la 15 ani o sa dansezi dreq goala prin cluburi. straight face
Deci, mai bine inveti si lasi baietii pe mai tarziu, ca ai abia 10 ani, asa ca mai este timp pentru baieti pana la 25-30 de ani cand te-i marita.

| Coriii a răspuns:

laughing lol
papusa altceva nu ai de facut eu acum 2 ani habar naveam ce inseamna iubit de fapt nici acum laughing eu zic sa pui mana pe carte si lasa baieti... dar daca vrei neaparat uite sa nu zici ca sunt eu fata rea... cel mai bine ar fi sa il saluti. si asa mai departe va bagati in vorba si de acolo se infiripa cevawinking si ar trebui sa ii zici ce simti u despre elwinking sper ca nu te-ai suparat si vezi ce faci ai grija de uwinking

| Frogie a răspuns:

Invata putina gramatica, poate asa il faci sa te placa macar un pic!winking

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

=]]=]]daca e "rocàr" e ceva=]]=]]. Draguta pune mana pe carte, invata gramatica, lasa baietii, ia si citeste, joaca pitulusu si sotron, cred ca ai o gramada de papusi care te asteaptahappyLasa baietii la varsta astaoh go on. O sa vina si timpul lorwinking
Paaahappy

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

P. S : sunt curioasa cui ii dai funditarolling on the floorrolling on the floorsmug

| KidDu` a răspuns:

In cls a 5,, rocar ] =]]=]]=]==]==]==] Doamne cat m`am putut rade laughingrolling on the floor
Acum e tru` sa fi rocar b-)laughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorScuze de nu ma pot abtine. =p~
In fine. deciwinking
Eo la ani tai ma jucam cu papusi nu imi fugeau ochi dupa baieti. Da noh. totusi daca tot il place meri si zi,, rocaru`lui '' laughingrolling on the floor ca il place oh go on
Daca si el te place sa fiti fericiti. Daca nu te place mai exista si alti baieti tongue
Incerca data viitoare sa nu iti mai alegi un rocar laughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| DeeDee28 a răspuns:

Buna, Laura. Eu zic ca la 10 ani e mult prea devreme pentru a te "indragosti". Eu spun sa inveti mai mult, si cand vei creste putin mai mare vei avea timp. Daca totusi iti place de baiat, ar trebui sa ii spui pentru ca nu ai nimic de pierdut... daca te place si el e bine, iar daca nu gasesti pe altcineva... oricum ai doar 10 ani si mai ai destul timp.Eu zic sa nu te grabestiwinking

| vlad_4949 a răspuns:

E prea devreme am si eu 10 ani dar esti prea mica oricum eu n-am nevoie sa zic ca-mi place pentru ca fetelor le place de mine si la 10 ani nu cred ca e rokar. oricum sti ce fac ca fetelor sa le placa de mine?
nu le bag inseama vorbesc cu baieti fara sa ma uit la ele si ma gasesc acum un an ca o fat sa ma pupe pe gura ca i-am luata apararea cand sau luat baieti de ea!
adica m-am batut cu ea
sper ca te-am ajutat!

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Banuiesc ca tu esti a patra.Si in clasa a patra inca nu va invata sa scrieti corect gramatical?"sal","cal". "Cal"-ul e animal,"ca-l"e cu totul altceva. Spre exemplu, il poti ruga sa-ti imprumute o carte de gramatica si asa intri in vorba cu el. Poate studiati amandoi si va apropiati mai multbig grinImpusti doi iepuri deodata, nu crezi?

| Tasi a răspuns:

Daca e "rocar", fi si tu "rocara" ca sa aveti ceva in comun si discutati pe teme "roc".
Vorbeste cu prietenii lui cand e el prin preajma, mai baga cate o vrajeala, alea-alea.winking hai ca nu trebuie sa te invatam noi.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai lasa'ti fata in pace, asa mi s-a intamplat si mie, de fapt m-am indragostit de la 7 ani laughing... avand in vedere ca il placi si stie.(de unde?) daca mergi cu rusinea nu rezolvi nimica... crede'ma, mie cand imi place de un baiat pur si simplu nu ma mai pot opriwinking asa ca du'te la el si zii daca vrei sa fim prieteni (asa mai fac eu) si cu timpu o sa veziwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubire;*. Esti mica acumbatting eyelashes. Dar pana-mea big grin dragostea n-are varstebatting eyelashes. thinking eu zic sa mai astepti inca un pic big grin 2-3 anishori : *. dar daca il iubb atat de mult imprieteneste-te cu el >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai ca sunt si eu rautacioasa acum! Dar te ajut, sper sa intelegi si scuza-ne ca iti repetam de atatea ori dar daca nu intelegi ce sentimente presupune o relatie, nu te baga in chestia asta. Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el despre teme comune( de ex. rock). Dar sa nu mergi prea des la el pentru ca te va cataloga drept plictisitoare. Saluta-l si intra in vorba cu el fara frica. Fii tu insati( nu te machia, nu iti schimba imbracamintea) pentru ca oamenii te plac asa cum esti. Este si mai bine daca aveti prieteni comuni care v-ar putea ajuta sa faceti cunostinta. Daca atunci cand a aflat ca il placi nu a reactionat urat inseamna ca nu are nimic impotriva relatiei. Ia-l usurel si nu te da in spectacol in fata lui. Dar daca vezi ca aceasta iubire iti distrage atentia de la invatatura, las-o balta. Ai o viata lunga in fata si baieti frumosi vei intalni la tot pasul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am scris intrebarea si sunt in clasa a 3 dar voi nu intelegeti mie ciuda ca prietenele mele au iubiti de acu se pupa una alta si mie ciuda dar cand l-am vazut pe acest baiat am zis CINEI TIPUL? deci mersi de raspunsuri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tie iti place rockul? dac nu prefata ca da nu stiu fa-ti o frizura mai rock

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As avea si eu o intrebare:am 10 ani si imi place un baiat de la mine din clasa.tot mereu sta pe langa mine si se uita la mine dar cred ca ii place de o alta fata din clasa care i-a zis ca il place. ii place oare de mine?

| Baiatul Virus a răspuns:

Iti dau un sfat: INVATA! Lasa baietii deoparte deocamdata!@!laughing

| kisstherain a răspuns:

Buna laura, si pe mine ma chema laura si am 12 ani si mie imi place de un baiat de la scoala dar daca el nu te place cum sa il faci sa te placa
Dar tu esti prea mica pentru gagici acum nici eu nu ma gandesc la asta asa ca mai bine lasa baieti si pune mana pe care:p

| vyoletta a răspuns:

Inca esti prea mica eu la 10 ani invtam ar cind am crescut si am devenit adolescenta ma ocup cu orce prostie asa ca mai ai timp dar chiar daca vreai atit de mult pai propune-i tu intilnire