Ai putea sa vorbesti cu profesoara si sa-i spui ca toti in perioada scolii/liceeului au un prieten prietena, e varsta la care daca te indragostesti, s-a intamplat si gata, nu va poate da nimeni in cap ca va iubiti.
Eu zic sa le spui si parintilor tai, pana la urma sunt sau nu de acord, esti copilul lor, nu iti pot face nimic, spune-le cum le-am spus si eu : "va spun despre el ca sa nu va mint, sa va spun ca merg pe nu stiu unde, stiti si voi ca sunt cu el, sa aveti incredere, ca degeaba ziceti voi ca sunt prea mica ca eu pe ascuns tot ma intlnesc cu el, ca vreti voi sau nu ca nu ma puteti controla 100%, asa ca mai bine stiti si voi adevarul, si plus e un baiat serios, nu bea nu fumeaza, si are grija de mine, conteaza ca eu sunt fericita langa el." E varsta prieteniilor, no sa fie ceva ft rau pana la urma.
Dar esti sigura c ao sa fie chemati la scoala?
daca esti sigura, atunci spune-le ca ti-ai facut un prieten, ca si prietenele tale au, ca nu vezi nimic rau in avea unul si nu iti scad nici notele si promiti sa fii cuminte sau ceva de genul si ca ii aiurea sa-ti placa de cineva si sa nu poti fii cu acea persoana din cauza parintilor
si daca nu esti sigura ca o sa fie cheamti la scoala atunci nu le spune nimic
Spunele
ce te costa?
nu pierzi nimic
ce si ei or fost la fel la varsta ta
zile ca esti capabila sa iei decizii bune pntr tine s ca te descurci
si totusi mai bine sa stie dinainte de la tine si or sa fie mai ingaduitori, decat sa afle de la straini si profi
bafta
Ma cam indoiesc ca vor fi chemati la scoala doar pentru acest lucru asa sunt profesori in generala insa te poti astepta ca ei sa afle la o sedinta cu parinti sau ceva de genu cel mai bine ar sa astepti sa vezi daca afla ei ca poate cine stie scapi oricum trebuie sa inteleaga la un momendat ca lumea s-a cam schimbat si alti la varsta ta isi pierd virginitatea asa un sarut nu omoara pe nimeni
Deja e cam tarziu, dar cel mai bine e sa afle de la tine.In nici un caz nu vrei sa stie/sa creada ca toata lumea a aflat inainte de ei. Daca vor afla de la altii nu vor mai avea mult mult timp incredere in tine,oricum, nu te astepta sa fie prea frumos nici cand le spui tu, si incearca sa vb. cu fiecare in parte.
P.S.e asta la 14 ani nu ar trebui sa ai prieten, fiindca nu ti-a trecut prin cap ca nu e sanatos sa te saruti in fata sefului.
Hope I helped.
Pai spune`le tu ca ai un prieten Si vezi ce or sa zica. Decat sa afle de la profesori mai bine afla de la tine Si poti sa pastrezi relatia cu baiatul ala. Dar sa nu va vada nimeni.
Parerea mea ar fi sa le spui tu inainte, nu cumva sa le spuna profesoara si parintii tai sa-si piarda increderea in tine. Le poti spune cu frumosul ca iti place un baiat si ca nu vezi nimic rau in faptul de a avea un prieten deoarece nu faceti nimic decat incercati sa va cunoasteti. Daca parintii tai tot refuza sa ai prieten, cred ca ar trebui sa-i asculti, pentru ca pe viitor vei avea mai multa nevoie de increderea lor decat iubirea actualului tau prieten.
Dupa parerea mea...
E mai bine sa le spui tu...
pentru ca una e sa stie de la tine, una e sa afle de la scoala...
Mai bine sa fie ei informati...
Caci profesorul o sa ii intrebe daca stie de acea relatie pe care o ai tu cu baiatul ala...
Sper ca te'am ajutat...sau macar ca ai inteles ceva...
Mult succes
fundita?
Binenteles ca trebuie sa vb u cu ei dinainte. Odata si-odata tot o sa afle.Deja faptul e consumat.Daca afla de la scoala, cu siguranta o sa te certe mai mult decat daca afla de la tine. Vorbeste cu mama ta. Spune-i ca iti place de un baiat, cere-i sfaturi in privinta asta.(Crede-ma ca stiu ce vb.si eu am avut niste parinti din sec XV.Dar am stiut cum sa stau de vorba cu mama si a avut incredere in mine, ma lasa mai mult afara cu iubitu'.)Si spune-i apoi ca ai avut un mic incident la scoala.Fa-o sa aiba incredere in tine.Bafta!
Mai deci zici ca sunt ai mei si stiu cum e au idei camm demodate si asa am avuut si eu o discutie cu mama a fost lunga in care ea a zis bla bla bla nu ai voie cu prieten dar pana la urma asa am facut eu si mau prins sau su[parat ca nu le-am zis dar lea trecut e un sarut doar nu tiai pierdut virginitatea...
Pai daca ai o relatie deschisa.cu parintii
spunele...ca o sa fie mai nasol pentru parintii sa afle asta de la "profesori"
si zile ca nu doar tu ai prieten ci si colegele tale
bafta:*:*
Draga nu ai nimic de pierdut eu iti zic sa vorbesti cu mama ta cu tatal e mai greu, sau cu cine te intelegi mai bine. si sa-i spui ca ai un prieten, si din curiozitate l-ai sarutat sa vezi si tu ce fel este. le zici si tu ca daca nu sunt de acord cu aceasta relatie. ca azi vei vb cu baiatu respectiv si ai vei spune ca nu mai poti continua relatia...dar crede-ma parintii tai nu vor fi impotriva deoarece sunt foarte multi copii care fac ceva mult mai rau (tu n-ai facut nimic pe langa alti) de ex: unu de la mine la varsta de 12-13 ani se drogeaza crede ca daca face treaba asta e tare...dar nu gandeste ca mai tarziu dauneaza.deci te sfatuiesc sa vb cu mama sau tatal tau care te intelege mai bine si sa-i spui despre ce e vorba! (scuzele mele daca nu am scris gramatical, de obicei scriu repede din obisnuinta)
Sa nu-ti fie frica poate ca parinti tai sunt de acord. daca nu sunt de acord ai incurcato dar stii vorba aia cine nu risca nu castiga