El nu merita lacrimile tale...si-a facut alegerea singur, insa cred ca va regreta.Mi se pare ca esti o fata draguta care s-a indragostit, iar daca un baiat te ignora si te faci sa suferi inseamna ca nu-i pasa deloc! Din ceea ce am citit mi-am facut o impresie ca prietenul tau nu tine deloc la tine daca a preferat sa se sarute cu alta si sa-ti pricinuiasca atita durere...
Eu cred ca prietenul tau a vrut sa te faca geloasa, probabil te ignora din cauza unei faze care lui nu i-a placut, ceva gen ca te-ai uitat la altul sau dintr-o gluma spusa de un prieten de a lui, altfel nu imi explic comportamentul lui
Poate l-a deranjat ceva din ceea ce ai facut, sau doar nu mai tine la fel de mult la tine, din ce ai mentionat nu pare ca si cum ar fi prea indragostit de tine, sau poate e el mai distant. Dar oricum, daca el te ignora nu ar trebui sa te injosesti si sa il bagi in seama oricat de mult ai tine tu la el. Incearca sa il faci gelos, iar daca nici asta nu merge inseamna ca ar trebui sa mergi mai departe. Bafta!
Lasa ca peste 2 saptamani iti trece, iar cliseul asta cu "il iubesc enorm" la 16 ani e deja expirat. la 16 ani nu il iubesti enorm iti garantez eu
Tipic: "IL iubesc ENORM ". Esti sigura? I-ai studiat sufletul si coportamentul(cand nu esti de fata cu el)?
Offf...nu poti sa stii ce e in mintea lui. Poate ca e taran si a facut asa intentionat ca sa te necajeasca sau poate, cealalta varianta nu e DELOC draguta . Vbeste cu el, intreaba-l dc a facut asa si, na... [dupa ce vbesti cu el anunta-ma printr-un msj ce a spus asa de curiozitate
Succes
Offf...un mare dobitoc. Inteleg cum este, Nu stiu ce sa iti spun. Daca iti spun sa il luiti nu o sa te ajute la nimic...Mai bine stai si gandeste-te bine la ce a facut si dati singura seama ca nu ai dc sa plangi dupa el. Nu ii arata ca te-a ranit pentru asta este ceea ce vor baieti sa vada de obicei. Daca te intreaba cineva recunosti ca te-a ranit si spui ca asta este este doar un alt baiat si ca nu mai conteaza acum. Sper sa treci cu bine peste. Daca vrei sa mai vbim [mie imi place sa ajut] imi lasi un msj pe TPU . Succes