Nu te merita!
Are minusuri si totusi te critica? Nu'i normal, saracu'!
Pupici! Si ai grija!>
Da. incearca sa il uiti. nu il cunosc. nu stiu ce fel de om este insa daca simnte ca te poate folosi, posibil sa o faca. nu ai arata ca esti disperata dupa el. cam asta ar fi sfatul meu. asta e mentalitatea la baietii de 22 de ani si nu numai
Cum a zis el, daca vrei trimite-mi mesaj pe privat cu cate kg si inaltime ai, poate ar trebui sa slabesti
Deci as mai avea ceva de obiectat si te rog Mada sa ma iei in considerare. Daca doresti sa slabesti, fa-o, dar fa-o pentru tine! De ce sa faci compromisiuri fata de o persoana care are si ea de asemenea minusuri?! Sfatul meu"mergi la nutritionist" nu te lua dupa "gura lumii".
Ps:Si multumesc pentru "raspunsul castigator".. ma simt ca la intr-a intaia cand am luat premiul intai!
Pupici! Si sa ne spui cum mai e viata ta!:*
. ce sfat: "spune-mi cate kg ai si ce inaltime, poate ar trebui sa slabesti..." hmm asa da prietena, Tu Madalina, un baiat serios ti-ar spune ca ai fi grasa in momentul in care ar avea planuri de viitor cu tine, te-ar lua de nevasta, poate ca atunci ar conta, in rest daca a zis-o inseamna ca, tu in prezenta lui nu i-ar aduce nici un avantaj in ochii anturajului sau, lasa-l ca nu cred ca ai nevoie sa fii folosita ca o manusa care se potriveste bine pe mana unui necunoscut. Mai bine simpla si asa "grasa" cum vad unii dar iubita de unul... dragostea e in 2 sensuri nu numai unul!
Hey buna cred ca o sa te surprind dar si eu am 13 ani si iubitul meu 22 si ne intelegem perfect>