| madalinadragan a întrebat:

Buna ma numesc Madalina am 17 ani.De cateva luni imi place de un baiat de 22 de ani. Este dragut dar am aflat ca are unele minusuri.Pe mine m-a respins din motivul ca sunt mai grasuta ...m-am simtit prost pentru ca mi-a spus asa: " Nu traiesc intr-o lume filosofica ca sa judec dupa gandire..." eu am incercat sa il uit, dar cand il vad ma simt foarte bine.Nu pot renunta sa-i atrag atentia asupra mea. Ceva sfaturi? Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| baby_4569 a răspuns:

Nu te merita!
Are minusuri si totusi te critica? Nu'i normal, saracu'!
Pupici! Si ai grija!>big grin

7 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Ai 17 ani
gandeste-te ca sunt multi altii care te-ar placea cu adevarat.

| Georgelxxel a răspuns:

Da. incearca sa il uiti. nu il cunosc. nu stiu ce fel de om este insa daca simnte ca te poate folosi, posibil sa o faca. nu ai arata ca esti disperata dupa el. cam asta ar fi sfatul meu. asta e mentalitatea la baietii de 22 de ani si nu numai

| Maryse a răspuns:

Cum a zis el, daca vrei trimite-mi mesaj pe privat cu cate kg si inaltime ai, poate ar trebui sa slabesti

| baby_4569 a răspuns:

Deci as mai avea ceva de obiectat si te rog Mada sa ma iei in considerare. Daca doresti sa slabesti, fa-o, dar fa-o pentru tine! De ce sa faci compromisiuri fata de o persoana care are si ea de asemenea minusuri?! Sfatul meu"mergi la nutritionist" nu te lua dupa "gura lumii".hee hee
Ps:Si multumesc pentru "raspunsul castigator".blushing. ma simt ca la intr-a intaia cand am luat premiul intai!
Pupici! Si sa ne spui cum mai e viata ta!:*

| daniEL88 a răspuns:

. ce sfat: "spune-mi cate kg ai si ce inaltime, poate ar trebui sa slabesti..." hmm asa da prietena, Tu Madalina, un baiat serios ti-ar spune ca ai fi grasa in momentul in care ar avea planuri de viitor cu tine, te-ar lua de nevasta, poate ca atunci ar conta, in rest daca a zis-o inseamna ca, tu in prezenta lui nu i-ar aduce nici un avantaj in ochii anturajului sau, lasa-l ca nu cred ca ai nevoie sa fii folosita ca o manusa care se potriveste bine pe mana unui necunoscut. Mai bine simpla si asa "grasa" cum vad unii dar iubita de unul... dragostea e in 2 sensuri nu numai unul!

| justme2846 a răspuns:

Hey buna cred ca o sa te surprind dar si eu am 13 ani si iubitul meu 22 si ne intelegem perfect>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu am patit ceva de genu din acelasi motiv.Ai putea sa mai slabesti stiu sentimentu de aceea nu mi-a lua din rautatebig grinbig grinDbig grinbig grin