Nu este bine ce faci, fiindca la 15 ansori nu poti dormii cu baietii, fiindca esti foarte mica si se intampla sex si poti ramane gravida.
Da, te pot da la un camin de copii, fiindca bunicii nu te pot controla si tine sub supraveghere, iar tatal tau te-a abandonat la bunici, ca nici el nu are timp de tine.
Buna.Daca vrei sa le recapeti increderea bunicilor ar trebui sa lasi relatiile si se te concentrezi pe scoala.In felul acesta demonstrezi ca te preocupa viitorul tau si ca nu vrei sa mai stai pe capul lor prea mult timp.E important sa iei bacul si sa iti gasesti o slujba buna.Relatiile pot urma pe urma cand esti mai matura si nu actionezi din impuls.Ai discutat cu bunicii despre cele intamplate? Cel mai probabil ei cred ca ati facut sex.
Eu ma axez pe școală și acum, orice an l am terminat cu 10 pe linie, am fost și la ginecolog și au văzut ca sunt curata.
Hai mah. Si la ce se uita Ciorel cand,, dormea'' cu tine in camera. De mai multe ori? Te babardeai cu el. posibil sa fii curata dar atat.
Si ce au vazut mai exact la ginecolog? Cand ai fost?
Himenul este deja perforat la majoritatea fetelor.Nu se poate demonstra nimic cu asta.Iar testele de virginitate au fost interzise in Romania, neacuratetea lor fiind unul din motive.