| nicol2111 a întrebat:

Buna,ma numesc nicol al 13 ani si iubesc mult un baiat care e pe clasa a9a am tot incercat sa-i arata ca chiar imi place de el,dar el nu-mi raspunde nici la mesaje am pus o prietena comuna sa-l intrebe, dar a spus ca nu, dar nu stiu dac prietena aceea mi-a spus adevarul.Ce sa mai fac sa-i arat ca-mi place de el? Mi-am pierdut orice speranta deoarece am mai trecut prin ceva asemanator doar ca cu acel baiat eram impreuna in mintea mea ca el de fapt doar si-a batut joc de mine.

Răspuns Câştigător
| queenofsaigon a răspuns:

Ce te face aşa sigură că prietena ta te-a minţit? Sigur nu încerci să te minţi tu de fapt singură ca să te convingi că are rost să speri la acel băiat?

Din moment ce după atâtea eforturi nu a dat niciun semn că te-ar place, e evident că nu o face. Eu zic să o laşi mai moale, nu te mai gândi la el. O să-ţi treacă eventual, şi dacă vezi că e greu să te abţii, găseşte-ţi un hobby, ceva de făcut.

Acceptă faptul fără să te superi, uneori pur şi simplu nu se poate. Nu poţi obliga un om să te placă, şi cu cât disperi mai mult, cu atât îl şi îndepărtezi mai mult.

4 răspunsuri:
| kiduţa18 a răspuns:

Părerea mea ai doar 13 ani, lasă-l în pace, adică dacă nu-ți raspunde la mesaje și nu te caută e clar că nu vrea nimic de la tine.Iar tu prin comportamentul tău îi arăți doar cât de "disperată" esti după el, iar el o să fugă mâncând pământul. Stai liniștită ești micuță încă, băieți mai sunt, nu e nici primul și nici ultimul...Și da știu e foarte aiurea când ceea ce-ți imaginezi diferă de ceea ce e real.Ar trebui să o crezi pe prietena ta, pentru că toate semenele arată că nu te vrea...Scuze adevărul e dur. Sper că ți-am fost de ajutor.

| ℓαυяα a răspuns:

Poate nu vrea sa fie cu tine pentru ca esti mica, sau nu ii place de tine. nu insista happy

Răspuns utilizator avertizat
| lauraroxi a răspuns:

Sa cresti mare!