| Oana_2778 a întrebat:

Ma numesc Oana si am 12 ani. Oare ar putea sa ma ajute cineva? cineva? Stiu, poate credeti ca sunt zurlie ca intreb asa ceva. Dar sufar nebuneste deoarece cred ca am facut pacate mari. Spuneti-mi si mie daca nu prea imi pasa uneori de oamenii care patesc ceva sau daca nu-mi este asa mila de oameni este asa grav?

2 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Nu este grav.
Ceva grav este atunci cand ai facut ceva cu propria ta mana.
Dar poate fi grav atunci cand cineva a patit ceva, tu ai putut sa il ajuti, dar n`ai vrutwinking
Asta e grav.
Si la 12 ani nu stiu ce pacate mari ai facut tu, doar daca ai omorat pe cineva. Daca ai fumat sau nu stiu ce altceva astea sunt greselile tale care iti fac tie rau nu afecteaza pe nimeni din jurul tau decat pe tine.

Si nu mai suferi,, nebuneste'', ai doar 12 ani, daca incepi de acum sa o iei razna pentru ca ai facut ceva rau la 25 ani o sa te sinucizi pentru ca o sa te invinovatesti prea mult incat o innebunesti.

Succes, si las`o mai mOale`!winking :*

| Adison a răspuns:

Nu, nu este grav. Spui asta pentru ca probabil de la tine din familie( parinti, frati, surori, bunici=.cei mai apropiati tie) nu au patit nimic grav. Adica nu ca, eu stiu?, a cazut si si-a rupt piciorul sau ceva de genul, nu, ceva mult mai grav.Si chiar daca nu iti pasa nici atunci poti spune ca esti egocentrista(te gandesti numai la tine) si nici atunci nu este nimic grav. Deci sa nu-ti faci probleme din cauza asta!