Buna,Oana! Am vazut intrebarea ta si n-am mai stat pe ganduri ti-am raspuns imediat! Oana Te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la lucruri din astea ca ai fii putut sa ucizica dupa aceea ai impresia si viszi urat si chiar crezi asa! Gandeste-te la ceva frumos! Si sa-ti iasa din mint aceste lucruri si e foarte bine ca te duci la biserica sa te spovdesti e minunat! Uite chiar tu singura poti sa-ti dai seama ca tu nu faci pacate ca daca t espovedesti si te impartasesti tu iti spui toate pacatele! Si oricum daca chiar ai vorbit cu cineva urat cu o colega de a ta n-are nimic ca asa sunt copii si eu sunt de aceeasi varsta cu tine si ma mai cert cu colegi ca no asa suntem noi copilasi! Si DUMNEZEU iarta mereu pacatele noastre ale copiilor ca stie ca noi suntem micuti si nu ne dam seama ce facem! Asa ca te rog sa nu te mai gandesti saum sa incerci cand te spovedesti, sa-i zici ca suferi si tot ce patesti si poate te ajuta si el el stie mai bine! Sper ca te-am ajutat, Oana! Si sa nu te mai gandesti la lucruri din astea! Ceau
daca nu te ierti pe tine nu o sa poti ierta pe alti nu esti cea mai rea persoana din lume, toti facem pacate, daca nu ai comis o crima, nu ai de ce sa crezi ca ai pacate mari, daca ai fumat sau ai baut alcool nu e nimic, da este un pacat dar nu iti face probleme :*
Hm.Toti putem ucide.
Nu ai de ce sa suferi.Eu nu cred ca esti o persoana rea.
Gandeste pozitiv si numai fi obsedata de chestia asta.
user449549 întreabă: