Pai, de ce sa iti este teama?
De refuz? Si daca te refuza ce?
Probabil o sa spuna ca esti mica, depinde de el.
Parerea mea e sa incerci ca oricum de pierdut n-ai ce sa pierzi :*
Încearcă să discuţi cu el deschis (să mergeţi la un suc, ceva) şi să-i deschizi subiectul încet, să-i spui. Diferenţa de vârstă e mare, dar nu contează neapărat vârsta.Totuşi bine că nu te-ai îndrăgostit de unul de 40 de ani - 41 să fie 14 întors Nu ai nimic de pierdut pentru că nu poţi să pierzi ceva ce niciodată nu ai avut. Succes!
Daca are prietena nu cred ca e bine sa te bagi peste el dar daca nu are cred ca poti sa vorbesti cu el si sa ii spui totusi ce simti pentru el daca va cunoasteti poate fi si ceva intre voi:d de ce?:*
succes!:*
Doamne ce aveti? Fete catre adolescenta si vreti cu majori! Ce tot va uitati la ei? Nu conteaza numai maturitate fizica ci si psihica. Crezi ca daca te cuplezi cu el nu o sa-ti ceara sa va culcatzi impreuna? Fii serioasa! Daca iti doresti asa ceva mergi la o plimbare cu gasca si ia`l si pe el si incepe sa intri incet in detalii...
Nu ii spune ca il placi.
Comunica mai mult cu el, incearca sa afli mai multe... daca are prietena?
"ne salutam, vorbim. dar nimic mai mult. as` vrea sa-i spun. da mi-e teama " Ce altceva vrei acum? Totul se castiga si nimic nu se ofera gratis. Ar trebui sa il cunosti mai bine apoi sa iti doresti ceva mai mult. Cu cat il cunosti mai bine cu atat vei sti daca te place sau daca se joaca cu tine.