| Plasmatik a întrebat:

Ma numesc Oly, intrebarea mea ar fi de fapt un sfat.In ultimi 5 ani mi-am neglicat complet viata m-am dedicat numa serviciului acum cred ca pierd o gramada de lucruri frumoase, a viziona un film, a citi o carte a merge la sala. Am spus in gandu meu, de maine in timpu liber ma pun la un film, sau citesc o carte. sau merg la sala. acu vine problema :Mentionez sunt balanta tongue cand vin de la servici nu stiu de care sa ma apuc, stau pe canapea beau o cafea si zic ma pun la un film, ma pun sa citesc, ma pun sa fac sport. si realizez cu oroare, ca a mai trecut o saptamana si nu am facut nimic. Ce imi lipseste un sfat? o motivatie nici eu nu stiu, pierd o gramada de lucrurii frumoase. de fapt sunt doar o masina de lucru si pentru mine nu sunt in stare sa ma motivez sa petrec putin timp. cum sa imi schimb si eu putin viata tongue as aprecia sfaturile frumoasetongue

1 răspuns:
| 99maria a răspuns:

Buna. Stiu cum e. Deja viata ta e una monotona. Gandeste-te de exemplu, in drumul spre casa ce ai vrea sa faci cand ajungi acasa. De exemplu,propune-ti ca intr-o seara sa te uiti la un film,si in alta sa citesti o carte,si tot asa. sa fie ceva diferit mereu, pentru a nu deveni iar monotona. Ceea ce te mai poate ajuta, ar fi sa vorbesti cu cineva. Sa simti pe cineva aproape de tine, cum ar fi o prietena, un prieten sau chiar cineva din familie. Incearca printre "picaturi" sa faci lucruri care te linistesc, cum ar fi sa asculti muzica...Cand te duci sau te intorci de la servici, daca ai casti si un telefon, asculta muzica pentru a te relaxa si asa poti sa gandesti mai bine. Poti sa incerci sa-ti pui gandurile pe foaie..sau ai putea sa faci plimbari..gandeste-te ca trebuie sa faci ceva pentru tine.Doar pentru tine. Ofera-ti o sansa tie..Gandeste-te ca esti importanta si ca nu trebuie sa te neglijezi. Sper, din tot sufletul ca te-am ajutat macar cu putin. Te pup :*