Se uita la tine independent de vointa sa.
Nu stie daca te place deoarece nu te cunoaste indeajuns. Eu asa cred. Atunci cand un baiat iti spune " nu stiu " e pentru ca nu stie. Nu ca te place sau invers. Acum daca tot ai avut tupeu si i-ai spus ca il placi... ce faci? Vorbesti cu el cand va vedeti sau te faci ca nu-l cunosti? Singurul mod de a afla este sa vorbesti cu el, dar nu sa-l intrebi ba ma placi sau nu, ci sa te comporti ca o prietena, ca o amica, sa fi amabila cu el, sa ii zambesti si sa ii demonstrezi ca poate avea incredere in tine.
Poate el te place dar nu stie cum sa iti spuna asta. Sau poate crede ca te vei tine scai de el si poate el va vrea altceva si te va face sa suferi. Daca il placi, raspunsul lui nu a fost un nu clar. Deci acum trebuie sa actionezi tu. Sper ca nu esti timida. Trebuie sa incerci sa il cuceresti. Ai sanse mari. Cauta sa fii prin preajma lui mereu, sa il ajuti, sa ii ceri parerea, sa ii zambesti.
E posibil sa te placa. Sau poate din dorinta ta de a te placea, ai impresia ca se uita la tine, dar de fapt el poate sa se uite in gol.
Apoi cam da. eu cred ca t place dc se uita dupa tine. apoi si ios cam inaceaiasi situatie. da mno fii sigura ca o sa se uite dupa tine in cont da incearca si u sa t apropii de el ca pote ceva ceva iese
succes:*