| ruby1996 a întrebat:

Ma numesc Rares, am 16 ani. Am o problema, stiu ca suna stupid dar nu pot sa imi fac o prietena. Multi imi spun ca seman cu Bieber sad Familie, colegi toti Numai suport sa fiu comparat cu asta! Probabil ca freza e asemanatoare cu al lui... Culoarea parului la fel, ochii la fel. Cand merg pe strada toate fetele imi zambesc si imi spun ca sunt dragut in ciuda faptului ca am si acnee. in clasa colegele tot vin si stau pe capul meu. Toate fetele din liceu ma saluta, dar nu pot sa imi fac prietena, sunt mai timid de felul meu. Niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| BubbleWhitee a răspuns:

Justin Bieber e un baiat super dragut, iar toate zvonurile despre el sunt niste tampenii! Nu mai fi timid.Sunt sigura ca sunt foarte multe fete din cele care zici ca stau pe capul tau care vor sa fie cu tine! Incearca sa vorbesti mai mult cu cea pe care o placi tu din toate! Succes!

2 răspunsuri:
| Vans a răspuns:

Justin biber şi numele ţi-e ruby.
Nici pisica mea nu ar vrea un prieten de ăsta.

| miss1elisa a răspuns:

Sall, eu tot sunt timida si am nevoie de prieten :) Eu cred ca trebuie sa te relaxezi, poti sa te inscrii la cursuri de actorie eu am fost si m-a ajutat foarte mult...dar daca nu ai ce face acesta e sitiul meu poti sa-mi scrii acolo mesaje http://miss6elisa.wix.com/about-me
sau pe e-mail miss6elisa@gmail.com :P