"din fericire m-am ales doar cu un deget strâmb" - wow. Ce oameni! Ca parinti clar nu sunt.
Mai, in mod normal ar trebui sa nu se intample mare lucru. Incearca sa te interesezi de emanciparea minorului:
http://www.parajurist.md/rom/ce-este-emanciparea/
Depinde ce declari tu si ce legi sunt in tara unde esti!
Dacă asta este adevarul despre părinții tăi si poti sa si dovedești, atunci ei vor fi pedepsiți prin lege si tu vei fi încredințată unui centru pentru minori până la vârsta majoratului.
Posibil ca dupa varsta de 16 ani sa ai dreptul sa alegi pe proprie răspundere dacă vrei sa te călătorești, am auzit si eu ceva. Dar mai bine cauta si vezi exact in lege ce prevede in astfel de situatii!
Unde esti, Italia sau România?
Vezi daca iubitul tau e major sa nu intre in vreun fel in probleme, deci ai grija ce spui
Imi pare nespus de rau ca ti se intampla lucrurile astea. Ai incredere si in final va fi bine, cumva
Pentru situatiile astea exista proceduri, deci probabil ceva de genul vei fi la un moment dat intrebata de asistenti sociali sau whatever, ce se intampla si asa mai departe. Atunci tu sa spui tot, dar vreau sa spun Tot. Stiu ca probabil e foarte greu, poate iti este rusine, dar tu sa spui tot ce s-a intamplat si de asemenea daca nu vrei sa te mai duci acasa tu poti foarte bine sa nu te duci si sa stai la prietenul tau. Sa nu-ti fie frica, daca stii ce vrei si esti ferma vei reusi
Esti foarte tanara si poate nu ai incredere in tine ca un adult, dar sa stii ca nimeni nu iti poate lua libertatea daca soui clar ce vrei si spui adevarul gol golut; )
Parintii tai pot probabil intra la mare belea pentru ceea ce au facut, tu sa stii lucrul asta, si sa stii ca le e frica foarte tare de asta, sa nu ii lasi sa te sperie, probabil asta vor incerca sa faca dar tu sa te tii tare
Ar fi foarte bine sa obtii buletinul si certificatul de nastere cumva
Nu te mai intoarce acasa Sorina, si gaseste-ti drumul in viata. Eu am incredere in tine!
Iti doresc numai lucruri bune si sa se rezolve problemele astea repede