anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma numesc Tatiana si am 14 ani. De aproape un an fratele meu este plecat peste hotare cu parintii la invatat. Are 18 ani si ma impacam foarte bine cu el(cel mai bini vara aceasta, ultima vara petrecuta impreuna). Apoi eu am revenit la Patrie. Vb cu el pe internet, dar este foarte rece si nu stiu care poate fi cauza. Aproape tot timpul nici nu-mi raspunde cind ii scriu, cu toate ca stiu ca este la calculator si vede mesajul, dar pare a fi loc gol pentru el. Sau imi raspunde cu imbinari care ma aduc pin la lacrimi ``Faaa...nu ma satura`` sau ceva de genul. Cu parintii ma impac foarte bine si as vrea sa intreb de ce, ce sa intimplat,, dar stiu ca de data ce le voi spune voi incepea a plinge, ca asa sunt de fire eu. Poate nu e chiar o problema mare ceea ce v-am spus eu... dar plizz ce pot face eu in asa situatzie

2 răspunsuri:
| kaya a răspuns:

Eu inteleg ca am si eu un frate, vorbeste cu el si intreaba-l de ce se poarta asa cu tine poate are vreo problema sau e suparat din alt motiv dar nu pe tine. Pur si simplu il poti intreba de ce e nervos si de ce nu vorbeste cu tine.Curaj

| Any_1345 a răspuns:

Cared ca nu ar trebui sa-ti faci griji kaci poate asa ii virsta i se dezvolta mintea si vokabularul, dar intr-adevar nu ar trebui sa fie asa rece cu tine ca esti sora lui mai bine ia-ti inima indinti si intreaba-l de ce vorbeste asa murdar cu tine multa bafta si sukcess.