| TasSiLo a întrebat:

ma numesc Tudor...sunt o persoana destul de vesela cind sunt cu prietenii mei care ii cunosc de mult timp, dar cind sunt in cercul unor persoane pe care prima data ii vad, incep sa ma rusinez, sa uit ce am vrut sa spun.
Ce pot sa fac in acest caz?
Cum ati putea sa ma ajutati?
Accept orice sfat?

4 răspunsuri:
| Bubbles a răspuns:

Asa mi se intampla si mie cateodata... dar incearca sa intri in vorba cu ei... sau cel mai bine sa lasi lucrurile sa se intample de la sinebig grin

| mada_9093 a răspuns:

Buna! eu cred ca ar trebui sa te comporti normal ca si cum v-ati cunoaste de mult timp fi tu insuti ca nu ai ce pierde.
sper ca te-am ajutat
succes!

| KatherineSparks a răspuns:

Situatia noastra este asemanatoare intr-un fel. Cand sunt cu oameni 'noi' incerc sa creez o imagine a mea cat mai buna, dar incerc pe tot posibil sa nu par falsa.
Particip la discutii foarte putin si nu-mi exprim parerea. Sunt putin timida, deci cred ca asta este unul din factori... Dar, rad la fiecare gluma spusa de unul dintre ei, dar incerc sa stau cu oameni care au un simt al umorului dezvoltat. Daca este sa vorbesc, voi vorbi scurt. Ii voi intreba ce gusturi in materie de muzica au, ce mancaruri prefera... nu stiu, incerc sa gasesc un punct comun (:
Sunt spontana. Daca ii consider okay, ma 'dezlantui' big grin Rad mult, dar nu 'vulgar'. Toata lumea spune ca am un ras colorat, asa cuceresc oamenii. In final, totul va fi bine. Ne vom imprieteni, vom face schimb de numere si de id-uri (:
Intalnesc oameni zi de zi. De fiecare data reactionez la fel. Este normal sa faci asa, te intalnesti cu niste persoane straine si nu le acorzi foarte multa incredere... te inteleg. Dar, accorda-ti TIE putin curaj, putina incredere si totul va fi bine. Trebuie sa te gandesti ca exista sanse de 1 la 100 sa o dai in bara cu oamenii respectivi, sa te faci de ras. Asa va fi peste tot: liceu, facultate, SERVICI! (:

| TasSiLo explică:

Da e drept ce spun happy
de acum a 3 oara mi se intimpla acelasi lucru, si nu stiu ce sa fac, multe am incercat... sad