anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, mă numesc Valentin, am 18 ani şi sunt din Arad.
Îm puteţi spune ce calităţi ar trebui să am ca să mă placă o fată?
Sunt o fire mai timidă nu prea stiu să fac complimente şi nici nu prea sunt aşa vorbareţ.

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

Sincer,eu nu cred ca exista calitati anume care sa dea o fata pe spate [iti spune o fata asta]. Adica fiecare fata e atrasa de ceva anume.Bineinteles ca exista anumite gesturi prin care poti da de inteles unei fete c-o placi.Ii poti zambi,face complimente [stiu ca ai zis ca nu esti genul, dar.un "Imi place cum arati" cred ca poti spune, complimente inocente, cu alte cuvinte].Eu zic ca ar trebui sa fi respectuos si politicos, daca vrei sa atragi fetele care merita.Inafara de asta..ai putea sa incerci sa vorbesti mai mult,sa faci conversatie,fetelor le place asta.Dar repet,depinde, noi fetele suntem cam complicate si eu una nu prea stiu generalitatilaughing.Dar, eu zic ca daca esti politicos, generos si interesat sa participi la o conversatie cu o fata, o sa iasa ceva. Poti incerca si gesturi gen ii dai jacheta daca ii e frig.Sunt pe cale de disparitie baietii astiahappy.Iti urez succes, Valentin!

3 răspunsuri:
| AlyAlx07 a răspuns:

Prietene daca vrei sa stii adauga-ma la mes si vorbim alex_toduc@yahoo.com si vom rezolv@

| marian9313 a răspuns:

Iti zic eu,trebuie sa ai un dinte de aur,incearca sa nu vorbeste romaneste, seminte, cola, imprumuta-te de la banca sa vad doar gagica ca ai bani, eventual cumpara si o masina.Si cam astea ar fi calitatile care trebuie sa le ai neaparat ca-sa ai succes la femeihappy.Cam astea ar filaughing.

| emanuelclipa a răspuns:

Pai la multe le plac baieti timizi si cumintzi, trebuie sa fi tu insuti, sa nu incerci sa copiezi pe altul si sa nu ivetzi de acasa replicele

P.S. lasa totul sa vina de la sine