| Viviluka a întrebat:

Buna ma numesc victoria si sunt clasa 4. as vrea sa imi spuneti voi fetele din a 7, 8, 9 ce va impresioneaza pe voi cel mai mult.de exemplu. vreau sa atrag atentia fetelor din a 8 sunt 5 fete care as vrea sa ma inteleg mult mai bine cu ele.sa nu o luati gresit dar ne bagam in seama cand ne vedem vorbim pe mess, ne pupam cand ne vedem dar vreau mai mult. nu stiu. e posibil sa fie si ca nu prea ne petrecem timp impreuna dar nu stiu cum sa fac sa fim mai apropiate decat suntem. va rog ajutati-ma. am nevoie mare stiind ca 1 fin ele este si cam fitoasa

Răspuns Câştigător
| Unique a răspuns:

Victoria, frumos nume, multi inainte
Pai ai putea vorbi cu ele pe mess direct! Le spui ca ti se par niste fete interesante si frumoase! Ai vrea sa iti petreci timpul cu ele, sa le cunosti mai bine, ia-le la o barfa buna despre cum si-au petrecut timpul, cere-le faturi incerca sa le spui ce probleme ai
si eu pot sa iti fiu prietena daca vrei sa stii! uite id
alepara18
intru mai des
mersi
pooop

12 răspunsuri:
| anad a răspuns:

De ce le vrei tu neaparat? Ai doar 11 ani sau faci caterinca sa dai stupizi? Ai pus si ieri aceasta intrebare si la toata lumea ai dat stupit si nefolositor daca au incercat sa te sfatuiasca civilizat!

| Marii a răspuns:

Esti inca micuta, stai in banca ta, nu umbla cu fete de clasa a 8-a ca s-ar putea sa ajungi rau. Acum sunt fel si fel de anturajuri si fiind asa mica si naiva nu-i bine. Ai tot timpul din lume sa ai prietene asa mari, ce atata graba?
Eu chiar numai inteleg copiii din ziua de azi, traiti-va ma copilaria ca o sa regretati mai tarziu. Numai vad nicio fetita care sa se joace cu o papusa si multe alte jocuri de genul asta, toate din clasele primare se gandesc deja la baieti, machiaje, moda, barfe, pe ce lume traim fratilor?

| Unique a răspuns:

Multumesc pentru funda si pentru ultimul comentariu
esti o dulce
daca mai ai nevoie de sfaturi nu ezita sa ma anunti

| Unique a răspuns:

Si inca ceva
fa o party in pijamale
cheama-le si pe ele
o sa fie super bine si super frumos

| Viviluka explică:

Imi poate da cine sfaturi mai bune decat "■ ∵ ExPreSSivE ∵∴QuEEn :love struckx BrUnEttE::XX a" mi s-a parut cel mai bun sfat o barfa e numai buna mersi. si inca ceva numai spuneti sa o las balta fidnca nu voi face asta deja le am putin si le vreau mai mult nu vreau sa pierd si putinul ala

| Viviluka explică:

Le vreau asa neaparat findca le vreau bine?" vreau sa fiu pr cu ele si voi fi nu e nimeni ma buna ca brunetik ca altfel o declar castigatoare

| Viviluka explică:

Ms dar numai am nevoie de ajutor m-am imprietenit cu ele si ne intelegem foarte bine multumesc foarte mult...♥ღPaSSiOnaLL ღ♥. may ajutat foarte mult si abcdefgh si chiar mi-a placut ideea cu imprietenestete cu una a lui rebyys va multumesc mult

| ѕα∂ gιяℓ a răspuns:

Eu sunt a 7 a.mai sunt niste fete in a 5 a care incearca acelasi lucru'cu mine si cu prietenele mele! poti sa devii prietena mai buna cu una'din acel grup si dupa cu toate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cu mine si prietenele mele incerca fetle mai mici sa ne imprietenim.Sunt draguta cu ele asa pentru ca sunt mai mici si dragute dar nu avem aceleasi subiecte de ex nu putem purta acelasi haine deci depre moda nu vb si nu cred ca te intereseaza baieti de in jur de 18 anihee heesi oricum nu ar vrea ele sa iasa cu tine nu o lua personal dar le intereseaza si pe ele sa iasa cu prietenele de varsta lor cu baieti, iubiti etc. nu ar da bine sa fie vazute cu o fetita de cls a 4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu te lasi, nu? Ai un fix cu chestia asta, vad. Hai sa iti dau un sfat care sa iti placa: umbla dupa ele non-stop, pupa-le si da-le tot ce iti cer. "Sigur" vor aprecia si te vor vedea "bine".

| alexandre a răspuns:

Si eu in a 5a voiam sa practic ''sportul'' asta. Depinde de persoane. Dar incearca sa cauti si fete de varsta ta.Vei vedea ce interesante pot fi.Vei vedea ca ai mai multe lucruri in comun cu o fata de varsta ta decat cu una in clasa a 8a happy. Plus de asta fetele dintr-a 8a vor pleca intr-un final.Si unele fete mai mici vor sa le bag in seama.Doar pentru ca ma cunosc niste persoane.Ai grija ce faci si ce prieteni alegi
pup :*.

| Mb2001 a răspuns:

Potoleste-te... O sa cresti si o sa vezi ca nu trebuia sa te grabesti asa... Stai in banca ta, ele stau cu tine doar pentru ca te gred micuta, draguta si probabil "prostuta". Stai cuminte, joaca-te cu colegii tai!