anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma numeste Alin am 25 de ani si sunt un baiat obisnuit cu bune si rele, iar la aspect zic potrivit si nu imi place sa ma laud adica slabut aici nu-i importanta la look, Faza este ca de 2 ani si ceva sunt singur , am incercart sa caut fete pe net mai mullt si anume pe facebook si alte site-uri si am avut noroc nu pot zice ca nu , fete de treab frumoase , serioase , sa zicem asa un numar un pic exact de vreo 8 posibil si mai mult fete. Nustiu de ce poate felul cum vorbesc sau ca vorbesc prea mullt ajung sa imi pierd atractia fata de ele , si mereu imi zic ca sunt prea bun si mai bine ramanem amici sau prieteni bun, sau nu caut o relatie acum , etc etc scuze scuze de acest gen. De glumit mai glumesc la intalnire, spontan sunt, poate ca sunt timid mai ,aici zic ca am ceva dar uneori imi dispare alteori parca im revine inapoi si ma cam pierd.Indrazneala am in mine dar cred ca dupa mine nu destul de suficienta, Eu de felul meu sunt un baiat mai cu bun simt mai deschis la vorba , imi place sa ajut sa fiu alaturi de ea , nu o jignesc , nu ridic tonul la ea deci un baiat daca sa o luam asa bun. Nustiu poate ar trebui sa fiu mai barbat mai, indiferent, mai nepasator un pic si sa stiu sa fac tot felul de smecheri, sa o pot vraji foarte repede dar nu prea le am delocsad. Nustiu cum sa le tachinezi ca tot veni vorba , nu stiu asa cu ce anume ca nu vreau sa imi bat joc de ea sau sa ma creada un magar, sa fac flirt cu ea nici acolo nu stau bine deloc , sau sa fac niste avansuri in care sa vad atractia mea cu adevarata. Rugamintea mea este poate ma ajutati sa imi dati niste exemple la ceea ce stau prost deci cu alte cuvinte sa o iau de al zero ca poate este ceva ce eu nu imi dau seama de la bun inceput , si posibil sa pot sa imi refac increderea cu adevarat ? va rog frumos happy!

3 răspunsuri:
| Jipa_George_1993 a răspuns:

Doua recomandari am pentru tine:
1. sa fii tu, natural.
2. ai putea pune mana si pe o carte de gramatica.

baftawinking

| alinrv a răspuns (pentru Jipa_George_1993):

Natural am fost nu zic ca nu dar nu stiu cred ca ce am eu este prea putin din cate vad eu sau ceva imi lipseste sau nu fac deloc corect ca vad ca tot la fund iar ajung. "ce e al tau e pus de-o parte!" aici iti dai dreptate oleca dar crede-ma am auzit asta de asa mullt timp si repetate ori incat am inceput sa imi pierd rabdare de numarate ori si crede-ma m-am si saturat. Acuma nu stiu am incercat ce am putut sa fac singur si sa fiu rabdator si bun dar tot nimica parca ar fi niste lucruri care imi lipsesc si eu nu le pot descoperi sad

| DogBv77 a răspuns:

Stii cum e din batrani..."ce e al tau e pus de-o parte!" Asa ca, draga Alin, nu-ti fa atatea griji ca esti singur... timpul le va rezolva pe toate. Important este sa fii TU insuti in fiecare situatie. Nu te schimba dupa ifosele fiecareia. Unele fetele viseaza "cai verzi pe pereti" si nu apreciaza adevaratele valori. Altele il asteapta inca pe Fat-Frumos pe un cal alb sa le salveze din turnul de sticla. Prea putine stiu ceea ce vor de la o relatie.
Inca o data: fi TU insuti si nu dispera...viata abia incepe!