| DarlYnG a întrebat:

ma puteti ajuta? am o problema mai grava! ieri doua fete s-au batut si eu am asistat(nu m-am luat si eu la bataie)...masina politiei le-a vazut si ne-a luat pe toate. da pe mine si pe inca o fata nu ne-a intrebat nimic dar am auzit ca directorul le v-a chema la el si probabil si pe mine desi pe mine nu m-au intrebat la ce scoala sunt si din astea. Vreau sa stiu daca ma v-a chema, ce mi se poate intampla si ce sa fac, pentru ca nu am fost azi la scoala imi e rau, nu mananc si din astea adica eu nu m-am bagat dar in actul ala la politie mi-au scris numele, dar nu si alt ceva ...va rog ajutati-ma sunt disperata.si mi-e teama ca voi recurge la solutii disperate deoarece nu am mai fost in astfel de incurcaturi

7 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Stai linistita ca si eu am patit asa ceva.Eram intr-o seara pe la 23:00 in parc si ei 3 fiind 5 s-au dat pe topogan si pe restul si faceau o galagie de mamamama.Intre timp vine politia si ne ia asa la indrebari,etc., datele personale(numele si strada), si ne-a dat un advertisment.Deci daca este pentru prima oara nu ai de ce sa iti faci griji.

| mdany a răspuns:

Pai si ce vrei sa iti mai spunem acum:du-te impuscate?!
Daca iti este asa frica vb cu parintii tai sa te ajute sa treci peste situatia aceasta.

| mdany a răspuns:

Alternativa,inseamna presupuse vinovate.

| yasemin a răspuns:

Pfff linisteste-te nu au ce sa iti faca.din moment ce au numele tau pot afla scoala unde inveti.o sa incerce sa afle mai multe despre ce s-a intamplat si in afara de o nota scazuta la purtare(pentru cele care s-au batut) nu au ce sa va facawinking stai linistita

| DarlYnG explică:

Nu ma ajuta sa stiisad...

| DarlYnG explică:

Deci mi-e nu au ce sa imi faca,,, cand m-a luat pe mine si pe fata aia...au zis ca noi suntem o alternativa.ce au vrut sa zica?

| dragutza98 a răspuns:

Ahh.Ce incurcatura! pai spune-le ca tu doar ai asistat si ca nu au vreun drept sa te inchida fiindca nu ai furat sau ai facut ceva grav.