| Adrusca a întrebat:

Ma puteți ajuta cu o declarație de dragoste care sa pară o despărțire pana la final,dar la final sa fie adusa iubirea in discutie? Va rog, vreau sa imi sperii putin iubitul (ne iubim foarte mult si tot timpul ne facem declarații frumoase, dar acum vreau sa se sperie)

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei uite am simtit nevoia sa vorbesc cu tine. De cand te-am cunoscut am stiut ca te voi iubi dar sper ca sti ca iubirea nu dureaza pana la bun sfarsit. Simt ca intre noi doi nu mai e ceva la fel de special ca inainte. Simt ca ne-am schimbat si imi pare rau..Eram perfecti inainte. Nu vreau sa te amagesc sa te fac sa te simti prost sau sa suferi din cauza mea dar trebuie sa iti spun ceva...
Noi suntem diferiti. Iubirea noastra e facuta sa dureze mereu si daca ne-am schimbat ne-am schimbat in bine. Te iubesc mai mult ca oricand si nu voi lasa nimic sa intervina intre noi. Vreau sa stii ca pentru mine esti cel mai important si sper ca nu vei pleca niciodata din viata mea.

| LexiEla a răspuns:

Stii, ma gandeam la noi. Si nu stiu cum sa-ti spun dar parca a disparut chimia aia. A intervenit monotonia si stiu ca e normal la un timp, dar parca nu mai am nevoie de tine asa multa. Simt ca pot sa fiu eu si am nevoie sa fiu singura. Sper ca nu te superi. Concluzia e ca nu te mai iubesc la fel de mult. Te iubesc mult mai mult, te iubesc enorm. (Apoi continui cu ce vrei tu)