Nu ai cum sa-ti recuperezi id-ul daca nu stii parola, incearca sa-ti faci unul si pune-ti raspunsurile la inttrebarile de siguranta astfel incat sa nu le mai afle nimeni.
Bună.
Îţi poţi recupera ID-ul dacă îţi mai aduci aminte răspunsurile întrebărilor pe care trebuia să le completezi la inceput, de aici: https://edit.yahoo.com/......forgotroot Sau poate doar a încercat cineva să îţi spargă cineva parola şi, epuizând încercările ID-ul a fost blocat pentru 24h. Oricum, mai încearcă, nu cred că este vorba despre vreun virus/hack.
Pa, pa.
Doar a încercat cineva să îţi spargă parola*
Scuze pentru greşelile de ortografie. Sunt puţin obosită.
Doar a încercat cineva să îţi spargă parola*
Scuze pentru greşelile de ortografie. Sunt puţin obosită.
Ca sa scapi de virusi (keylogger) Keylogger e un virus care inregistreaza ce faci in PC, Ia-ti un antivirus bun sau reinstaleaza sistemul de operare (windows). Mai fa-ti un ID cu o parola mai grea, si datele (nume, prenume, co dposta, security question) pune ceva acolo care sa tii minte.
Poi Ionutz am antivirus . Dar niciodata nu imi pun Numele meu sau Prenumele sau alceva ale mele. cele originale acum cica id mie blocat si trebuie sa astept 24 de ore
Esti victima/cobay in experimentele unor hackeri, tot ce trebuie sa faci e sa nu te mai arunci asa mult in lumea online (forumuri, site-uri de socializare, etc.) o vreme pana scapi, sau sa iei la purificat lista de mess, pentru ca in ea s-ar putea afla sigur "criminalul cibernetic"