| anytavs a întrebat:

Buna ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? la un baiat din sat la mine ai placea de mine si tot umbla dupa mine, iar eu nu vroiam sa fiu cu el, si acum eu ma tin dupa el adica imi place de el acum, iar el nu baga de seama ca eu vreau sa fiu cu el sau poate vrea sa-mi faca la fel cum i-am facut si eu l-am refuzat dati-mi un sfat ce ar trebui sa fac:sa-l uit sau sa lupt multumesc

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna, eu zic sa lupti daca tii la el si vrei sa fi cu el, nu te da batuta, daca i-a placut de tine, e posibil sa ii mai placa, sau poate nu ii mai place, dar se poate sa se indragosteasca iar de tine, poate ca face acum pe indiferentul ca sa iti plateasca cu aceeasi moneda faptul ca nu l-ai acceptat cand el a vrut sa fie cu tine, oricum poate va ceda pana la urma si va dori sa fie cu tine, continua sa te tii dupa el, vb cu el, succes!

5 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daca chiar il iubesti incearca sa te apropi de el love struckDaca lui i-a placut de tine este foarte posibil sa se indragosteasca iar de tine, atata timp cat si tu il bagi in seama big grin
Asa am patit si eu.Alerga un baiat dupa mine si eu nu il bagam in seamahee heeSi cand mi-a placut si mie nu a mai vrut el laughingNu sti sa pretuiesti pe cineva pana nu il pierzi love struck
Mult succes!big grin

| St!L a răspuns:

Pentru dragoste lupta intotdeauana si nu renunta niciodata!

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Incearca sa fi mereu prin preajma lui, si fa-l pe el sa se reindragosteasca de tine, sa-ti descopere calitatiile. incearca sa flirtezi subtil cu el si vezi daca accepta sau nu.

| anamariah a răspuns:

Sa sti ca am inteles tot:rolling on the floor

| Alexxa10 a răspuns:

Arunca-i niste priviri patrunzatoare. Incearca sa ii urmaresti tot timpul privirea. Ochii sunt oglinda sufletului. Si o sa iti dai seama daca te mai place sau nu. Incerca, la mine a merswinking