| Marrianna a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi? Am o relatie de 4 luni cu iubitul meu. Chestia este ca s-a cam racit de mine, in sensul ca isi ocupa din ce in ce mai putin timp cu mine! Am inteles si ca lucreaza. Este ok, il inteleg. Insa ii acord timpul cuvenit sa se si odihneasca, iar eu incerc sa ma ocup de cu totul altceva, lasandu-l sa doarma. Cand trebuie, nu vrea sa doarma/odihneasca, dar daca vreau sa mai stau si eu cu el sau sa mai aibe si el timp de mine, nu o face. Ori il gaseste somnul atunci, ori se joaca pe tableta sau pe telefon, ori ca in ziua/seara respectiva este meciul etc... numai de mine nu are timp si mereu ma refuza, ba zice ca nu are chef, ba ca sa il las ca este obosit si tot asa. Ce este de facut? Ce trebuie sa fac in acest caz? Funda si multumesc frumos! :*

Răspuns Câştigător
| NAdrian a răspuns:

Buna Marrianna,
Barbatii sunt asemenea unui elastic, au nevoie sa se departeze pentru a se apopia mai tare si cred ca trece printr-o astfel de perioada.
Am putea sa luam in calcul si posibilitatea de a se indragosti de altcineva...

Lucrurile trebuie discutate cu calm, respect si cu empatie reciproca.

Zi excelenta!

| Marrianna explică (pentru NAdrian):

Problema este ca eu sunt din Constanta si el din Sibiu. Eu sunt venita singura aici in Sibiu pentru studii. Daca ar fi sa fie cum zici tu, ma gandesc ca oricand as putea sa ma intorc in Cta la mama... pentru ca deja, aici simt ca sufar prea mult si mai ales ca ma omoara singuratatea asta.

2 răspunsuri:
| Diabolik94 a răspuns:

Ar trebui sa il intrebi pe el. Poarta o discutie sincera cu el.