Il iubesc da prostu nu-si da seama.:X
open your eyes and look around, the love is wating for you. :X:X
ma privesti, ma alinti, de ce nu-mi spui ceea ce simti? te iubesc, sper sa vezi, sunt moarta dupa tine, nu-ntelegi? :X:X:X
Nu e o idee prea buna sa ii spui indirect. Daca vrei sa faci asta doar spune-i ce simti, doar ca, imi pare rau sa iti spun dar nu cred ca o sa mearga. De ce? Pentru ca sunteti in aceeasi clasa. Si cand o sa va certati nu o sa suportati faptul ca sunteti colegi, tot timpul o sa va tachinati, o sa spuneti lucruri urate unul despre celalalt, o sa formati doua tabere mai pe scurt si nu o sa fie prea frumos. Iti spun asta din proprie experienta. Totusi daca te gandesti sa incerci eu sper din suflet ca relatia voastra sa mearga si sa fiti fericiti sau daca va certati sa ramaneti colegi buni. Sper sa nu imi iei in nume de rau ca ti-am spus lucrurile acestea.
Anne poti sa-i zici direct ce simti pentru el ca dupa aia sa nu al pierzi ascultama ca stiu cum e si eu am patit-o de 2 ori si pana la urma sa dovedid a fi adevarat ce mi-a zis unele persoane deci spune-i ce mai astepti sa vezi ce iese si poate mai mult ca sigur va fi ceva frumos
Eu nu as umbla in cercuri dar daca doriti asa juca niste jocuri cu el si colegii cu saruturii asta ii va aprinde dragostea pentru tine dea sticluta
Inainte de a face pasul cel mare trebuie sa deschidem bine ochii si sa observam diferitele aspecte ale vietii de cuplu si nu e deloc o treaba usoara. Iata cele mai serioase intrebari pe care consider eu ca trebuie sa ni le punem inainte 1.Cat de bine il/o cunosc?