| Lolila11 a întrebat:

Ma puteti ajuta va rog eu mult!
Martea trecuta am dat un test la mate.Eu am crezut ca am facut bine, dar cand colo, mi-a facut mama punctajul si a zis ca va iesi nota 6-7 sau daca da Dumnezeu 8. Si acum sunt foarte ingrijorata! sad sad sad :'(. Precizez ca aceasta nota era la un test, nu la o teza. Si oricum de dimineata am visat ca, colega mea de banca imi da lucrarea si a zis ca am luat nota 4! Uneori mai am si vise premonitie, dar rar, dar colega mea are ffff.des si daca am luat 4!?
Ce sa fac! E moartea o solutie? Nu stiu. Poate. Mai pot sa imi fac media buna, sau nu? P.S.: Nu stiu cat am luat pana la ora actuala.
FFFFUUUUNNNDDDDAAAA! :*

Răspuns Câştigător
| alexandradobre28 a răspuns:

Păi,nu dispera. Unele vise nu sunt făcute pentru a se adeveri,poate nu e cazul tău.Ce rămâne să faci,este să aștepți rezultatul lucrării. Dacă vei lua o notă mică,nu moartea reprezintă soluția,ci, să treci mai departe, să încerci să îți dai cât se poate de mult silința, ca să poți obține note, care să îți mărească media.Chiar dacă ai lua 7, nu e capăt de țară, totul are o soluție, dar nu moartea e opțiunea în cazul tău

1 răspuns:
| dassy a răspuns:

Poti sa iti repari media. Dar nu iti face mari griji. 7 zic eu este bun. Si Daca mai iei 10 si 9. Iti va iesi media 9. Deci media 9 este foarte buna. happy