Clar este o problema ce se leaga de parintii tai. Orice ai fi facut nu ar merita o pedeapsa ca aceasta. Sfatul meu este sa astepti pana la 18 ani cand in sfarsit te poti muta de acasa. Incearca sa iti faci tu ziua buna alaturi de cei dragi.
Ziua de nastere este o simpla zi, nu ar trebui sa astepti cadou si nici petreceri (poate nici urari), parerea mea.
Nu pot spune ca parintii tai nu te "prefera", nu am de unde sti, dar poate... poate exista o mica "preferinta". Nu toti copii sunt "preferati", adica poate parintii tai nu prefera baietii. Insa asta nu o spun la modul solid, pentru ca probabil nu este asta.
Dar gandeste-te, de ziua unui baiat este nevoie de petreceri? de cadouri si altele?
Eu spre exemplu, ma bucuram doar daca aveam tort fiindca stiam ca parintii nu isi permiteau cadouri (cel putin pentru mine), in timp ce sora mea isi facea petreceri si pe deasupra mai primea si cadouri.
Si totusi, uite-ma aici. Nu imi serbez ziua si nici nu imi pasa de acea zi, si totusi sunt fericit [aproape].
Asteapta pana implinesti 18 ani, daca o sa poti sa te intretii singur, muta-te si nu-i mai vizita niciodata, nu mai lua legatura cu ei, comporta-te cu ei ca si cum n-ar mai exista
Mai sunt parinti ce nu isi inteleg copii. Poate ar trebui sa vorbesti direct cu ei deoarece doar batand apropouri nu prea ii ajuti sa te inteleaga. Poate ei cred ca este suficient ce fac si ca nu ai nevoie de acele lucuri de care spui tu, dar daca le vei spune in mod direct poate isi vor schimba gandirea.
Dat fiind notele foarte proaste de la scoala, nu vad de ce te-ar "premia" parintii si ti-ar face favoruri, daca tu nici macar sa inveti nu ai chef.
Nu crezi ca i-ai dezamagit destul?
In plus, esti si mincinoasa. Pe topicul asta spui ca esti foarte buna la scoala, dar in decembrie ne spuneai ca, nu faci fata la scoala, ca ai numai 4, 5 si 6.
Uite aici:
"în 3 Decembrie 2017 | manumescbosssdeboss a întrebat:
Ce sa fac? nu ma mai descurc la scoala deloc. Nu mai fac fata cerintelor.Sunt clasa 9 si am intrat cu medie mare la un liceu de top.Acuma insa, sunt cea mai slaba din clasa si nu mai reusesc sa tin pasul cu ceilalti.Desi invat, am numai de 5 si 6. Am chiar si doi de 4."
Jenant, foarte jenant pentru o fetita ca tine, sa aiba tupeu sa ceara, fara sa-i pese de obligatiile ei.
Acum ne-am lamurit de ce nu primesti nimic!
anonim_4396 întreabă: