Eu sunt timid dar când știu că am dreptate rar se găsește o persoană atât de vulcanică încât să mă facă să tac Atunci când o să înveți să ții la dreptate, să o iubești, deși retrasă, nimeni nu te va călca în picioare și vei învăța cum să trăiești exact așa cum ești.
Sa iti spun un lucru: nu ai nevoie de oameni in jurul tau, invata sa te distrezi cu tine insuti! Uita-te la un film in timp ce faci comentarii ironice si amuzante pe seama filmului, incepe seriale, citeste carti frumoase, asculta mai multa muzica, preocupa-te de ceva anume care iti place. O sa te ajute mult, o sa ai incredere in tine si o sa te admiri singura si ai sa umpli golul prietenilor. Cel putin la mine merge.
Înţeleg situaţia ta şi trebuie în primul rând să încerci să socializezi cu minim o persoană, dacă te simţi rău nu te tăia şi nu gândi negativ.Ieşi afară cu cineva sau cu un cîine sau o pisică, animal de companie. Încearcă te îţi modifici viaţa încetul cu încetul nu începe cu totul deodată, căci te vei perturba mai mult.