| ekofelina a întrebat:

Ma simt cam nasol, am 14 ani, dar nu ies cu prietenii in oras, nici prin fata blocului, nu am prieteni foarte apropiati, si nu am nici un prieten ( iubit ), nu sunt urata, sunt destul de frumoasa, voi ce faceati cand aveati 14 ani? Sunt ciudata ca nu fac lucruri de astea?

Răspuns Câştigător
| xNirvana a răspuns:

Omg people, nu o ajuta daca ii spuneti cat de tari si populari sunteti;|. Heii e ok (:, sincer cam asa eram si eu pe la 13-14 ani, prietenii vin si pleaca, mai ai un an si intrii la liceu, atunci o sa-ti faci o gramada de prieteni si poate daca vezi si un baiat dragut, poate un iubit.Pana atunci gaseste-ti un hobby, fa un sport sau ia niste lectii de chitara daca iti place muzica, orice.
big grin Si daca vrei sa mai discuti cu cineva trimite-mi un mesaj.
Take care.

6 răspunsuri:
| EuEduard a răspuns:

Eu sunt baiat si cand aveam 14 ani ieseam foarte mult cu prietenii p'afara, mergeam la footbal ne distram. intelegi tu ce vreau sa spun.
Iesi si tu pe afara cu prietenele... daca te plictisesti si mai vrei sa schimbi o vorba lasa-mi id tau printr-un mesaj happy
P.S am 15 ani jumate happy

| Ramona4you a răspuns:

Dar dc nu iesi?

| Danna4Joy a răspuns:

Tu esti mai timida de fel? Recunosc nici eu nu ieseam exagerat de mult dar aveam prieteni happy. Incearca sa socializezi! Sa cunosti oameni noi cu care de ce nu sa tii legatura, fara a devenii stresanta. Sunt sigura ca esti destul de frumoasa si ca ai si alte calitatii dar un iubit nu il cauti.pur si simplu il intalnesti si stii ca este el happy. Sper ca ti-am fost de ajutor happy.

| ComicGirl a răspuns:

Nu esti ciudata. Esti doar diferita. Desi ar fi ok sa iti faci prieteni, sau macar sa te apropii de colegele de clasa mai mult.Chiar daca nu crezi ca ai nevoie, ar trebui sa ai acel Cel Mai BUN PRIeten.

| geoburndragon a răspuns:

Pai daca te lasa parintii invitati colegii cu care te intelegi bine in parc, la mall, in club

| RuxiTurquoise a răspuns:

Hmmm...eu am 14 ani si beneficiez de toate lucrurile de mai sus.Nu este o problema ca esti mai distanta, iar un iubit iti vei face cand iti va placea de un baiat care sa te placa si el la randul luihappyIncearca sa iti faci o prietena buna cu care sa vorbesti, sa iesiti si sa va distrati.Succes:*