| aristo_5650 a întrebat:

Ma simt foarte depresiva in ultimul timp datorita unei schimbari. Am decis in cele din urma sa apelez la un psiholog si as dori sa va intreb daca stie cineva cam intre ce preturi variaza o consultatie si cat dureaza?
Sunt minora (16 ani) si as vrea de asemenea sa stiu daca in cazul in care voi apela la un pshiolog, parintii mei vor afla de asta? (nu vorbim aici de psihologul scolii). Tot timpul mi-am luat deciziile singura si parintii mei nu ar fi deranjati de faptul ca apelez la ajutor, dar daca le-as spune, ei ar pune mai multe intrebari si s-ar supara pentru faptul ca ma pot deschide la un strain si nu pot in fata lor. Mama priveste si toata treaba cu psihologul ca si cum numai cei care nu sunt normali merg la consiliere.
De aceea, ca in multe alte dati am decis sa imi iau viata in maini si sa actionez acum inainte sa fie prea tarziu. Parintilor nu ma pot deschide pentru ca daca ne certam intr-o zi ei ar intoarce tot ce le-am zis impotriva mea si m-as incarca cu mult mai multa suparare decat am in acest moment. Toate rautatile s-au adunat zi de zi si simt ca nu mai pot sa socializez si sa fiu eu insami.

In speranta ca cineva vede intrebarea si poate raspunde,

Multumesc!

1 răspuns:
| IoanPetru a răspuns:

An privinta supararii anseamna ca pur si simplu nu ati comvine viata ta si te simti obosita sau pur si simplu esti EMO ceea ce e un lucru complet normal daca ai varsta peste 12 ani.Iar an privinta certurilor eu cred ca ar trebui sa ancerci sa te antelegi mai bine cu parintii tai, sa le faci cat mai multe bucurii si sa ai faci sa uite de toate necazurile dintre voi. Succes!