| ronaldina a întrebat:

Buna , ma simt foarte rau .m-am despartzit de prietenul meu [din cauza lui] acum ma simt ca nimeni nu are nevoie de mine ca sunt absolut singura nu am cu cine comunica nu am cu cine imparti sentimentele . uneori asta trece is isterica. ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Reanna a răspuns:

Pastreaza-ti calmul. Tot daca ti se pare ca esti singura, ai familia si nu numai. Te ai pe tine. Incearca sa vezi diferit aceasta situatie in care te aflii. Ocupa-ti timpul cu activitati care-ti plac. Daca v-ati despartit din cauza lui nu ar trebui ca tu sa suferi cel mai mult. Fii puternica si nu te imbolnavi (prin tristete si chestii din astea). De fiecare data cand te simti trista, fii mai atenta la ce e in jur, observa ca lumea nu s-a sfarsit. O plimbare in natura te-ar face sa te simti mai bine, iar daca ai si un animalut de casa e mai bine, ai un prieten. Nu pot spune ca viata e frumoasa in totalitate, dar observa-i si partile bune.

Răspuns utilizator avertizat
| srG24 a răspuns:

Intra pe matrimoniale iti trece imediat sper ca te-am ajutat.

| paula_1210 a răspuns:

Poi eu zic ca cel mai bine este sa nu iti incepi o noua relatie este posibil sa suferi mult mai mult in a doua relatie decat in prima cel mai bine ar fi sa iti faci niste prieteni de clasa sau vecini in care ai incredere ca sa iti deschizi sufletul si asa nu o sa te mai simti singura si pana la urma ai famile in care poti sa ai cea mai mare incrdere si sa dscuti cu ei mult noroc si nu mai fi trista o sa iti treaca :*.