Parcă ai vrea o jucărie la modă, că au celelalte.
"...cum pot sa-i spun ce simt?"
Păi dacă nu simţi nimic, ce ai vrea să spui (sincer)...şi cui?
Joacă-te momentan cu păpuşile, vezi-ţi de şcoală, iar când şi dacă se va întâmpla să simţi ceva cu adevărat pentru cineva, se va întâmpla. Nu forţa!
Buna Andreea,
Poti sa ii spui sincer ce simti daca stii ca ai cui (nu e vreun papagal).
In orice caz sa nu iti fie frica de esec si de criticile altora!
Daca vrei sa castigi e neaparat sa joci.
Zi excelenta sa ai!
Buna Andreea! Uite, eu sunt baiat si iti raspund din punctul meu de vedere. In primul rand nu iti faci un iubit decat dupa ce va cunoasteti de ceva timp (cel putin cateva luni) pentru ca asa aveti timp sa va cunoasteti bine si iti dai si tu seama daca va potriviti si daca si lui ii pasa de tine si daca da semne ca te-ar placea (te invita des pe afara, glumeste cu tine, te mai ia in brate, incearca sa te impresioneze, etc.). In al doilea rand ii poti spune ce simti prin o gramada de metode. Una ar fi sa iti pui o prietena sa il intrebe daca te place. Alta ar fi sa iesiti undeva si sa ii spui fata in fata. Alta ar fi sa ii trimiti un mesaj din asta mai siropos asa si la sfarsit sa il intrebi daca vrea sa fie cu tine. Nu stiu, voi fetele sunteti mai creative . Dar nu te grabi! Eventual lasa-l pe el sa iti zica primul! Daca si el te place cu adevarat o va face! Crede-ma. Mult succes!
Hai sa vedem asa mai clar care este de fapt dorinta sufletului tau.
"Ma simt singura" sau este "nu ma simt iubita?". De ce asa? Daca cineva are prietene si tot se simte singura sufleteste are un of. Al tau care este?
"Nici nu stiu daca plac vreun baiat"
Aici fie te gandesti la un tinerel pe care il placi si nu vrei sa recunosti fie in interior ai un conflict legat de a avea un prieten sau nu(desi nu cred ca e cazul tau).
"dar as vrea un iubit..cum pot sa-i spun ce simt?"
Iar asta tocmai a anulat ce ai spus mai sus. Concluzie, te gandesti la un tinerel...
Cum sa ii spui pentru inceput hnui iubit nu-i spui: te plac deoarece l-ai transformat intr-un prieten.
Cum sa ii spui e de fapt intrebare ta...
Sunt atatea modalitati: mail, mess, facebook, mesageri prietenele tale sau ii spui chiar tu.
Succes.
Buna! Ar trebui sa-i spui sincer baiatului ce simti (daca nu poti face asta scrie-i o scrisoare). Sinceritatea e apreciata de toata lumea si nu e o rusine sa iti exprimi sentimentele. Daca nu risti, nu castigi! Bafta!
Heyy, e normal ca fiind adolescent sa simti nevoia sa ai pe cineva linga tine! Daca este cineva pe care-l placi cred ca trebuie sa incerci sa comunici mai mult cu el si sa ii demonstrezi cum esti de fapt, pentru ca nici nu stii cum va incepe sa te placa si va face primul pas. Iar daca inca nu este nimeni cred ca o metoda buna ar fi sa iesi la plimbari cu prietenele, sa vizitati locuri noi unde cu siguranta vei intilni pe cineva care te va placea cu siguranta. Tine minte ca nici o fata nu ramine fara pretendenti! Si sa stii ca daca acum in timpul apropiat nu va fi nimeni sa nu disperi pentru ca toate sunt la timpul lor, si cu siguranta te asteapta o experienta frumoasa si de neuitat!