| Denisa7677 a întrebat:

Bună! Ma simt singura si am ales sa ma descarc aici.
Am avut o relatie de un an si doua luni, una frumoasa dar in acelasi timp si toxica. I-am daruit tot ce am avut, inima mea pana si virginitatea.Am facut si s.x neprotejat cu el doar ca sa ii fac pe plac, sa fie fericit. Acuma nu stiu dar poate sunt sanse sa raman si insarcinata, daca va fi asa chiar o sa ma arunc in fața unei masini. Stiu ca e pacat sa fac avort, stiu stiu dar asa o sa ma omor si va fi mai bine.Cu el am avut primul sarut. A fost primul baiat care m-a învățat sa iubesc, l-am iertat de multe ori fiindca l-am iubit. M-a inselat, imi ascundea lucruri si eu i-am gresit dar recunosc. Eram prea geloasa, băgam motive sa ne despărțim ca sa vad daca lupta pentru mine.
Avem 2 zile de cand nu mai vorbim, iar eu ma consum, plang imi fac rau.
Cum as putea sa-l uit? Cand pun un story primesc multe mesaje de la diferiți baieti, care ar dori sa ma cunoasca, sa ies cu ei.Dar simt ca nu sunt frumoasă, sunt slaba, acesta este cel mai mare complex si nu pot sa scap de el. Dar eu ce sa fac daca nu simt nimic si gândul meu e tot la el.
Plang, am slabit, nu am pofta de mancare.
Parca totul s-a întors impotriva mea.Stiu ca sunt oameni cu probleme mai grave, care nu ar recurge la asa ceva.
Părinții mei sunt despărțiti, cu mama nu vb deschis, nu ma lasa sa am iubit. are probleme si cu alcoolul.
Va rog frumos din inima, ce sa fac?
Mi-e atat de greu, un sfat m-ar ajuta enorm.

Răspuns Apreciat de Editori
| Nirvanaaa a răspuns:

Bună!
După cum ai spus și tu relația era toxica. Ce e drept ați greșit amândoi, dar din câte am înțeles el te-a inselat, așa ca e mai bine ca s-a terminat aici. Am înțeles ca primesti mesaje de la diferiți băieți, însă e bine sa ai o perioada in care sa fii singura ca sa îți poți pune ordine in viața. Raportează-te la tine, viața nu se rezuma la el ci la tine. Așa va veni și băiatul potrivit pentru tine. Nu te raporta ca doar o relație te face fericita. Sunt atâtea lucruri. Fa lucruri care îți plac (dacă nu ai, începe sa cauți hobby-uri). Sau te poți focusa pe studii dacă simți ca ajuta. Ceva pentru care munca ta da rezultate, asta va ajuta la creșterea stimei de sine.
Trebuie sa înveți sa ai grija de tine și sa te respecți tu. La ce bun sa rămâi cu gândul la el dacă te face nefericita? Da, e mai ușor sa te complaci in situație și doar sa suferi și sa plangi după el. Dar ce ar fi dacă acum ai face ceva pentru tine și ți-ai ocupa mintea cu ceva ce îți face placere? Eu zic ca ar fi mai bine. Investește tot in tine, relațiile vin și pleacă happy. Numai bine!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te-a vrut doar la pat, ca pe altele. Dar tu ai crezut ca are sentimente pentru tine. Imi pare rau pentru tine. Dar nu esti singura care pateste asta.

| Emma24dsxd a răspuns:

Parerea mea este ca este mai bine ca ai ncheiat relata cu el.Din cate ai spus aici este clar ca era o relatie toxica si iti faceaimai mult rau, tu mintindu te ca esti fericita.Cat credeai ca vei rezista sa te mai consumi si sa treci cu vederea? Scopul unei relatii este ca ambii parteneri sa fie ferciti imprena, sa te simti implinita, nu sa suferi si nu este bine sa te pui tu pe ultimul loc, daca esti singur poti fii fericit nu trebuie neaparat sa fii intr o relatie ...Invata sa te iubesti pe tine, vei gasi un baiat care te va aprecia asa cum meriti.Ai grija de tine :*

| Gabriellk a răspuns:

Fi tu linistita. Ceea ce meriti mai mult ai oricum de la natura. Tu, pe tine insati. Inainte de el nici nu te gandeai la el. viata este compusa din experiente si momente. Te ridici ca pasarea Pheonix si ii dai viteza mai departe. Invata ca tu trebuie sa fii fericita nu sa faci pe cineva caci nu vei mai fi tu.