Nu te deprima fiecare avem felul nostru de a fii unii suntem mai timizi, alti mai indrazneti deoarece asa am fost plamaditi de Dumnezeu dar nu te gandi ca nu esti inteleasa de colegii mai degraba poate ai un stil al tau care lor nu place dar fi sigura ca vor apare persoane care vor gandi asemeni tie. In clasa a 5a eram si eu la fel ca tine nu ma intelegeam deloc cu nimeni dar mai apoi am inceput sa las si eu de la mine si persoanele din jurul meu si am ajuns pana la urma la un punct comu, astfel am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine ( marefer la colegi) si acum sunt in clasa a 8 a si pot spune ca, colegii imi sunt ca o familie. iti dau un sfat incearca sa vezi ce le peocupa pe colegele tale adica ce hobby-uri au, si sa incerci sa iti gasesti o colega care sa te inteleaga si sa deveniti cele mai bune prietene si ai sa vezi ca totul se va schimba. Good luck!
BUna.ai o problema care se rezolva usor
Tre sa nu le mai dai temele cu una cu doua.Cu colega d banca e mai ushor.incearca si pune-o intr-o lumina proasta si at u o sa ai dreptate...Cred ca prieteni tai sunt geloshi sau nu stiu sa isi exprime parerile
P.S-krek esti o pers de treaba si nu ar trebui sa iti faci probleme din cauza pozelor trebuie sa fi TU!
Nu mai fi atat de negativistica. Sunt convinsa ca esti o fata frumoasa:*. Si asa cum ele isi modifica ele poze, poti sa iti modifici si tu. Lasa`mi un mesaj cu id`ul tau si te ajut eu sa le modifici. Dar nu hi5`ul ar trebui sa te preocupe pe tine, nu popularitatea pe acest site de socializare. Ar trebui sa incepi sa fi o prietena buna, o persoana intelegatoare, sa nu te enervezi, sa nu tipi. Nu ai cum sa fi inteleasa de toata lumea, dar sunt convinsa ca ai cel putin o prietena care te intelege. In plus familia ta cu siguranta te iubeste.
Nu rebuie sa bagi in seama astfel de oameni, important e ceea ce crezi tu despre tine, important e ceea ce vrei tu de la viata. Sa nu uiti niciodata ca viata e ca un bumerang. ok