| croissant a întrebat:

ma simt trista, am nevoie sa vb cu cineva sa ma sfatuiasca ce sa fac.

9 răspunsuri:
| resemnat a răspuns:

Tine capul sus si gandeste.te ca sunt alti oameni care sunt in situatii si mai rele decat tine, decat mine, decat noi...atata timp cat e loc de mai rau si inca esti sanatoasa e un lucru de apreciat!

asta trebuie sa faci: apreciaza ceea ce ai (chiar daca e putin) si nu te intrista daca n.ai mai mult!

oricine are mult, va dori si mai mult si nu va fi multumit niciodata!

cat despre problemele inimii, multi suntem asa (printre care si eu), astea vin si pleaca, la fel ca asa-zisii prieteni!

Capul sus!

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Of inima asta ......lasă ca toți am avut probleme cu ea (și dacă nu am avut vom avea, nimeni nu scapă )...

| Axys a răspuns:

Buna sunt fata am 21 de ani si ma numesc Ioana big grin daca vrei sa vb lasa-mi mesaj pe aici in privat big grin si o sa-ti dau numele meu de facebook sau de mes putem vb orcand happy

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| rock231girl a răspuns:

Pfuai...de ai sti cate am si eu...:/

| roxanamariaa a răspuns:

Vorbeste cu un prieten apropiat tie sau cu un membru al familiei, daca nu, mergi la un psiholog sa te descarci happy Daca nu ai aceste posibilitati, imi poti lasa un mesaj privat si te ajut cu tot dragu happy

| Schlossgold a răspuns:

Dragostea...batranul Solomon zicea sa nu trezim dragostea pana nu vine ea de la sine...cred ca cel mai bine e sa vb cu cineva care te cunoaste si cineva intelept care tiar putea rezolva problema desi cred ca de ceea ce ai u nevoie acum e sa fii ascultata de aceea ti-as sugera sa te duci la un prieten care este un bun ascultator Domnul cu tine