| lilica06 a întrebat:

Ma tot intreb... Daca practici des inotul, iti vor creste sanii? Sunt foarte curioasa. M-ar ajuta mult daca mi-ati da un raspuns si un sfat pentru cresterea sanilor!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Inotul nu are legatura ca sanii,mit eliminat,genetica, o alimentatie bogata in grasimi gen masline verzi, slanina, sunca consider ca ar ajuta nu stiu exact, dar stiu ca sanii cresc cand te ingrasi cel putin eu asta vad la mine

| whatevernvm a răspuns (pentru RAY):

Ce mărime porti la sutien, ray?

| RAY a răspuns (pentru whatevernvm):

Nu stiu reao, hai sa mi o masori tu ca doar esti femeie

13 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Trage de ei, la mine a mers

| RAY a răspuns (pentru whatevernvm):

Cat de mari sunt acum?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Foarte

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Wow dar din pacate mi-a respins cerea de iubire roscata

| whatevernvm a răspuns (pentru anonim_4396):

Prefă te ca nu știi

| anonim_4396 a răspuns (pentru whatevernvm):

laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Silicoane pisi, silicoane. Inotul nu ajuta balcoanele.

| Notmyaccount a răspuns:

Heey. Da, intr-adevar daca practici inot, nu vei avea niste sani de invidiat. Nu te sfatuiesc sa apelezi la vreun tratament de marirea sanilor, pentru ca nu ai de ce. Gandeste-te logic, cum sa inoti la nivel de performanta, cand iti atarna sanii in fata? happy happy happy
Priveste partea plina a paharului. Inotatoarele au un corp frumos, au picioare frumoase, au muschii tonifiati si dau mereu imptesia ca sunt slabe.
Asa ca nu ti mai face atatea griji.

| Alangi99 a răspuns:

Buna,

Inotul este un sport foarte bun,ca orice al sport. Te va face o persoana mai sanatoasa,ceea ce e foarte bine happy. Din pacate,nu stiu daca influenteaza cu ceva cresterea sanilor. sad Nu cred ca ar trebui sa te preocupe asta,sunt lucruri mult mai importante la o fata,parerea mea happy Si nu e vina ta ca te preocupa. Chiar nu e. E din cauza ca marea majoritate a oamenilor pune pret pe aspectul fizic si atat,ceea ce e chiar dureros sad Sufletul unei persoane,felul de a fi sunt acele calitati care conteaza. Din pacate sunt atatea persoane minunate care nu au avut noroc de o frumusete iesita din comun,motiv pentru care sunt marginalizate de altii sad Te rog,nu fii asa,incearca sa vezi lucrurile mai in profunzime,nu fii asa superficiala ca marea majoritate care,cu parere de rau o zic,nu poate si nu va putea iubi neconditionat. Si pana la urma,asta inseamna a iubi cu adevarat,dar, din pacate,putini in ziua de azi mai dau dovada de asa ceva, Si totutsi... exista astfel de oameni! Cauta i si pretuieste In final,te rog din suflet, nu deveni si tu asa superficiala, incearca sa stralucesti printr un caracter frumos si oamenii care merita te vor aprecia! Daca imi vei da vreoadata mesaj cand voi fi aici, te voi ajuta mereu cu placere si sper ca vei deveni una dintre acele putine persoane speciale care sunt pe aceasta lume, printre noi. happy

Sper ca te am ajutat! happy

| ancamaria9 a răspuns:

Buna,
Sportul dezvolta musculatura si innotul este foarte bun pentru sanatatea ta, postura.
Pentru sani sunt mai multe creme care te pot ajuta sa ii ai mai fermi, mai rotunzi - de exemplu crema Big Bust.
Poti sa citesti mai multe despre Big Bust aici http://www.stargirl.ro/dragoste-si-sex/big-bust-farmacii/ si sa decizi daca este ceea ce vrei tu