| Gipsy a întrebat:

Buna!

Mai am 5 luni pana implinesc 14 ani si mama ma lasa afara in fata blocului, doar pana la 10. N`am nimic in potriva sa stau in fata blocului. Dar celelalte prietene ale mele stau pana la 11.Si pe mine nu vor sa ma pase...

Voi ce ziceti?
Problema este ca eu nu arat de 13 ani ci de 14-15, mi s`a mai spus.Si daca mai sunt baieti afara si mama ma suna si imi spune sa vin in casa ei incep sa vorbeasca."Ba` frate ce-ti mai e si cu programu` asta "
Si ma deranjeaza.

Si de exemplu daca ma duc in parc de la 6 la 8 jumate pe la 7 ma suna si imi spune daca nu vin acasa, sau ma intreaba unde sunt si cu cine, desi eu i-am zis cu cine am plecat.Nu stiu de ce dar nu au incredere in mine.Nu le-am gresit niciodata, aproape.

Ce parere aveti?

10 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

E normal ca părinţii tăi să fie îngrijoraţi dar întradevăr exagerează. Dacă eşti singurul copil se explică. Totuşi o discuţie serioasă cu ei ţi-ar fi de folos. Dar nu să începi să ţipi că tu vrei afară, ci să le vorbeşti cu calm, să le spui că ai grijă şi să aibă încredere în tine! Baftă!

| Emena a răspuns:

Prietenilor le poti spune ca esti pedepsita, daca chiar vrei sa nu te mai simti prost. Zi mersi ca te lasa si pana la 10.Si cu parintii ar trebui sa le spui de la inceput unde te duci si cu cine, ca sa aiba incredere in tine.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa-ti asculti mama, ea este mai importanta pentru tine decat strainii si ea isi face griji pentru tine si ar trebui sa intelegi asta. Esti inca foarte mica si mi se pare ca i-ai dat si unele motive sa se indoiasca de tine, vezi afirmatia ta ca "aproape n-ai gresit nicidata", deci ai si gresit. Numai bine!

| Veve :X a răspuns:

Stai linistia ca si eu cand aveam 14 ani ma lasa tot pana la 10batting eyelashes acum am 15 si stau numai pana la 10 jumate desi mami stie ce anturaj am si pe unde ma duc. Poate ai tai sunt prea grijulii dar daca esti unicul copil sau cel mai mic atunci se explica happy. Si baietii din anturaj`u meu comentau cand ma suna mami anul` trecut sa ma duc acasa, dar daca sti sa le inchizi gura cu o replica de milioane iti garantez ca nu vor mai comenta nimic happy

| Mjdolhfi a răspuns:

Pe mine mama ma lasa doar pana la 10:30 si am 15 anihappy. doar isi face griji pentru tine.

| den a răspuns:

Pai e normal sa fie protectori, mai ales ca esti fata. Asta e problema cand arati mai mare decat esti laughing. Nu trebuie sa fii jenata de programul tau, mai bine parinti care iti fac griji decat unii nepasatori. Daca ai un anturaj bun poti sa le spui sa te lase macar pana la 11 atunci cand toti pleaca in casa.

| fsdfdsfdsf a răspuns:

Base Adica numai ''panaramele" stau pana la 12 afara sau? smug

| fsdfdsfdsf a răspuns:

Explica. le ca nu faci nimic rau afara, ci doar stai cu prietenii la aer. Spune. le sa se uite pe geam de tine cand isi fac griji.

| Roxana_1723 a răspuns:

Pai pentru o fata, domnisoara in devenire, este chiar urat programul.Cum sa stai pana la 10 afara? Baietii care comenteaza sunt niste cocalari infecti probabil si te cred o panarama care sta pana la 12 noaptea afara.
Tu trebuie sa le arati ca vrei tu, ca tu esti o fata la locul ei, nu o fata usoara care hoinareste in toiul noptii pe afara.
Mi se pare urat ca o fata sa stea seara tarziu afara.Cand ai sa ai o relatie serioasa, cu un tip care chiar tine la tine si te iubeste, ai sa vezi ca nici el nu iti va da voie, si va avea dreptate.
Succes

| Roxana_1723 a răspuns:

Nu asta am vrut sa zic.
Doar ca unei domnisoare nu ii sta bine. E privita altfel de catre baieti si de toti cei care vad lumea cu alti ochi mai, "maturi".