| Mihnulinu a întrebat:

Mai am inca o intrebare...cum sa o intreb pe mass daca ma place! Pentru ca eu chiar o plac (o cheama Diana)big grinbig grinbig grinconfusedconfusedconfusedthinkingthinking

7 răspunsuri:
| Veve :X a răspuns:

De ce pe mess? live nu poti? sti mie mi se pare stupid sa spui cuiva pe mess ca il placi oh go on acea persoana poate nu te i`a in serios (nu poate ca sigur nu te i`a in serios) si tot tu ajungi sa suferi. ti se pare corect asa? mie nu.
una e cand zici pe mes si pui toate semnele alea dragute si alta e cand ii zice face-to-face si ea sa poata citi in ochii tai semnele de pe mess, nu crezi ca e mai bine asa? hai incearca
ca doar nu te mananca tongue

| Veve :X a răspuns:

De ce pe mess? live nu poti? sti mie mi se pare stupid sa spui cuiva pe mess ca il placi oh go on acea persoana poate nu te i`a in serios (nu poate ca sigur nu te i`a in serios) si tot tu ajungi sa suferi. ti se pare corect asa? mie nu.
una e cand zici pe mes si pui toate semnele alea dragute si alta e cand ii zice face-to-face si ea sa poata citi in ochii tai semnele de pe mess, nu crezi ca e mai bine asa? hai incearca ca doar nu te mananca tongue

| PurpleLadybug a răspuns:

Pai daca te intelegi bine cu ea si radeti des impreuna o poti intreba fata in fata (altfel nu are efect) "Mi se pare mie sau ma cam placihee hee?" Daca vezi ca nu reactioneaza bine ii poti spune oricand ca glumeai. Fii foarte atent la ochii ei, privirea tradeazabig grin

| Bogdana a răspuns:

Pai.mai intai bati cateva apropouri si apoi o intrebi.Bafta!:*

| crrinnaaa a răspuns:

Pai simplu. ii spui ca urmeaza o intrebare prosteasca si o spuihee hee

| Ioana_2793 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa fii sincer cu ea.Si sunt de acord cu Mada.
De ce pe mess?
E mai bine fata in fatawinking
Mai bine recunosti ca o placi si o intrebi daca simte acelasi lucrubatting eyelashes
Multa bafta:*

| alexandru_4652 a răspuns:

Simplu " salut diana big grin cmf... ect... sibatting eyelashes ce parere ai despre mine?tongue