| RoooneyThePuf a întrebat:

Mai am o intrebare:vi s-a povestit de cand ati fost mici ca vi s-a dat sa alegeti ceva de pe o tava(pix, creion, carte, bani, bijuterii)? Care e semnificatia fiecaruia? A...si voi ce-ai aleshappy{eu... pix, bijuterii, bani}Ce ins?big grin

Răspuns Câştigător
| deea4u a răspuns:

Daa:X
eu am ales banii cartea si paharulbig grin

inseamna ca sunt desteapta am bani si le am cu beuturarolling on the floor

tu vei fii desteapta si bogata:X

9 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Eu am ales ata rosie... din simplu motiv ca mi-a sarit in ochi culoarealaughing
Nu inseamna nimic (cel putin in cazul meu). Urasc sa cos/impletesc/crosetez.

| Sἶrenἶa a răspuns:

Daaaa love struckx laughing) eoo nu mai stiu ci am tras da`.oh go onj stiu ca daca tragi carte[[cred ca sh pix sh creion thinking] inseamna ca o s inveti bine.[[tocci laughing)]. daca tragi bani sh bijuterii o s fii bogat.nu stiu sigur da.cred ca asa ee >big grin

| CARMENCITA a răspuns:

Pix inseamna ca vei avea talent sa scrii sau vei avea un servici unde vei scrie, bijuterii ca-ti vor place, bani ca-ti plac banii.Eu am ales foarfeca-inclinatii spre croitorie, bani si nu mai stiu.

| ioana181 a răspuns:

Fardurile si cheile de la masina.

| NUUSTIU a răspuns:

Eu am ales farduri carte si bani laughing nu stiu ce inseamna

| spy2o a răspuns:

Nici eu nu mai stiu bine, dar cred ca am ales un pix si un foarfece... si inca ceva, dar nu mai stiu ce anume, o intreb pe mama cand ajunge acasa...si revin:d

| Lollidella a răspuns:

Eu : bani, oglinda si cartea smug
bani- o sa ai multi ( credthinking)
oglinda o sa stai mult in fata ei si o sa-ti pese mereu de cum aratati ( asa este in cazul meu blushing )
cartea - ca o sa fii destept si o sa inveti foarte bine (cred thinking)

| geaniina a răspuns:

Eu am ales tigari asta ce insemna?laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am ales banii si oglinda laughing

imi place sa cheltuiesc mult si stau tot timpu` in oglinda laughing cred ca asta inseamna la mine