| beibiisweet a întrebat:

mai e putin pana la banchetul de la sfarsitul clasei a 8-a si nu ma pot decide in privinta coafurii,machiajului, a rochiei si a pantofilor.Am parul mediu(cu 3-4 cm peste umeri) blond inchis,ochii ii am capri spre negru,sunt inalta de 1, 73 cm si 49 kg(stiu sunt slaba dar asta e), ma puteti ajuta?(nu stiu daca e buna categoria)

5 răspunsuri:
| Atheea a răspuns:

Parul intins, machiajul inchis ( cu negru daca e posibil si te simti confortabil) ca si rochie as alege ceva clasic ( rochie lunga, decoltata si neagra ) la pantofi ai grija esti deja inalta nu mai ai nevoie de tocuri ( o sa poti dansa mai mult fara sa obosestiwinking ) Succes!

| deadwillow a răspuns:

Hmmmm daca parul e des poti incerca o impletitura faina ( gen o bentita din aceea subtire ) sau pur si simplu s-al lasi liber. Nu sunt adepta intinsului cu placa pentru ca deterioreaza parul.
Rochia...negrul este totdeauna o alegere potrivita. N-are sens sa-ti iei o rochie lunga. Esti mica si daca nu porti rochite scurte acum cand ai sa le mai porti? La 80 de ani?
De tocuri n-ai nevoie fiindca esti inalta si s-ar putea sa le mananci celorlalti seminte in cap.
Despre machiaj nu stiu ce sa zic, ceva discret. O singura rugaminte, nu varsa toata sticluta cu fond de ten pe fata fiindca nu da bine laughing

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

La 1, 73 ar trebui să ai cel puțin 53 de kg.
Ar fi cazul să îți faci un program în ceea ce privește alimentația, ori să merge la un nutriționist.
Referitor la vestimentație și look pentru banchet; îți poți achiziționa o rochie albă sau crem ținând cont de culoarea părului.
Machiajul poate fi simplu; nuanțe naturale precum crem, alb, roz deschis, etc., ori o nuanță de maro cu un gri pentru smokey eyes.
Coafura: părul întins cu placa sau niște bucle lejere.
Baftă și distracție plăcută!