| Alexandra28Soul a întrebat:

mai intai de toate as dori ca, daca nu aveti un raspuns serios la intrebarea mea sa nu-l mai postati. as vrea sa stiu ce as putea sa fac daca simt ca imi pierd iubitul? cum sa ma port? ce sa fac. help please

Răspuns Câştigător
| 141414 a răspuns:

Pai depinde: fie te desparti de el sau incerci sa te indepartezi de el pentru ca la despartire sa nu mai suferi, fie deschizi subiectul, adica te duci la el si ii spui pur si simplu simt ca te pierd, apoi veti discuta despre asta, fie incerci sa faci pentru el lucruri pe care nu le-ai mai facut sau pe care nu le faci des, il inconjori cu atentie, dar fara sa devi stresanta, ii faci poftele ca sa zic asa, te faci faci indispensabila. Eu in locul tau as incerca mai intai ultima varianta si daca nu merge, pe a doua care sigur va schimba intr-un fel situatia...

3 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Starnestei interesul cu ceva nou.

| Mikutza98 a răspuns:

Fala gelos, fii indiferenta (indiferenta doare), el daca o sa vada ca esti indiferenta o sa te intrebe ce se intimpla, si in nici un caz sa te prefaci ca totul e nirmal. Succes.

| Elisabeta24 a răspuns:

In niciun caz sa te porti de parca totul e normal. Doar lasa-l o vreme in pace si poate iti spune.