Te sfatuiesc sa nu mai vorbesti cu ea
adica sunteti prietene de maimult timp presupus...
si ea nu are cum sa fie asa nesimtita
si sa faca asta pentru o relatie de 3 zile
prietenia conteaza mai mult
pentru ca un prieten adevarat ramane dar iubitul/a nu va fi mereu
va veni singura la tine cand va realiza ce a facut
fundita?
Sa ii spui ce te doare. Daca ii pasa o sa faca in asa fel sa va acorde la amandoi atentie. Daca nu ii pasa, si nu reactioneaza nici cum, gaseste-ti alta pritenea/gasca. Nu sta singura sa suferi, iesi afara, mergi prin oras, invita lumea la tine etc.
Buna.:*
Sunt in aceiasi situatie ca si tine, prietena mea cea mai buna si-a gasit de vreo 3-4 zile un prieten si pe mine nici nu ma mai cautat, de fapt acum nici nu pot spune daca mai e prietena cea mai buna, daca era nu cred ca proceda asa.
Eu te-as sfatuii sa te iei putin de ea, nu esti fraiera ei, sa te lase asa cand isi gaseste pe cineva, ori e prietena ori nu?! Ce-i asta?. Spune-i ca nu e frumos din partea ei ce face si spune-i asa ca fapt divers, ca un sfat prietenesc ca atunci cand o persoana isi gaseste un prieten(iubit) nu isi uita adevaratii prieteni. Si ca ar trebui sa reflecteze asupra acestui aspect! Si nu o mai baga in seama, las-o pe ea sa te caute.
Ar mai fii o idee, sa fii indiferenta, dar dupa zice ca esti fraiera.Ma rog, depinde de situatia voastra.
Dupa parerea mea trebuie sa fii mai dura.
"Prietenii" astia...halal!
Ai grija de tine si...nu te lasa afectata de nesimtirea oamenilor!
>
Cazuri de genul se întâmplă foarte des, din păcate.
Nu prea ai ce să faci.Este alegerea ei.De preferabil ar fi să îi respecţi decizia.
Mai târrziu se va întoarce la tine. Îşi va da seama de greşeala făcută.
Sper că te-am ajutat câtuşi de puţin!
Nu cred ca va dura foarte mult timp relatia lor.se va intoarce la tine, iar atunci cand o va face, intoarce-i spatele!
succes! :*
Esti lebi sau bi? in ce fel te paraseste? daca e doar prietena ta si te paraseste in sensul ca nu-ti mai acorda aceeasi,, atentie, importanta''de pana acum incearca sa vb cu ea cand e singura si va simtiti confortabil sa stii ca atunci cand esti relaxat ai si o stare de vreo 30% de armonie interioara asa ca ati putea gasi o rezolvare usoara favorabila tie.sau nu, nu te descuraja * daca ai o relatie intima cu ea e bi si aceasta se reprofileaa pe baietii.aici e mai delicat.consulta un psiholog noi de aici nu prea suntem in masura. e vb de psihicul, simturile voastre etc. nnu putem jongla psihologul e cel mai in masuramulta multa bafta>:d
Sa o lasi in pace ca doar nu e lesbiana sa lase prietenul pe care de abia si l-a facut pentru tine
Buna. te inteleg perfect prin asemenea situatii am trecut si eu si nu mi-a fost deloc usor... am incercat sa imi fac alte prietene dar in acelasi timp am pastrat si legatura cu ea. incearca sa vb cu ea si sa ii spui sa te mai cheme si pe tine in oras sau pe unde merg ei ca nu o sa ii deranjezi dar vrei sa iti petreci timpul in compania ei. si ca vrei ca sa fie totul ca la inceput si ce faceati sa faceti si cu el.
Oamenii de genul asta imi produc sila
Poate ca sunt drastica dar in cazuri de genul nu as ierta.Adica tu ma pui pe mine deasupra unui tip cu care stai de 3 zile? Eu, care ti-am fost alaturi cand nu mai stiai pe unde sa mergi? Mi se pare o ofensa urata.In timp, probabil mi-ar trece dar relatia de prietenie nu va mai fi niciodata la fel
Buna te sfatuiescf sa o iggnori pana cand isi va da seama ca a greshit sau daca nu vrei sa o iggnori spune-i ce te deranjaza la ea sh veti avea o discutie ca de la prietena la prietena sh intreab-o daca u estimai importanta u care i-ai fost alaturi mereu sau tipul cu care sta de 3 zile crede-ma am incercat sh a mers fundita
?
Las-o-n pace, dupa ce el ii va da papucii ea o sa se intoarca, am patit si eu, totul depinde de tine ce va fi in momentul cand se va intoarce >
Bianquis întreabă:
Freshboy10 întreabă: