Acum ai sansa sa te remarci, pentru ca, nimeni nu te cunoaste.
Ca sa impresionezi, invata foarte-foarte bine inca din prima zi, raspunde la toate orele, vorbeste frumos si saluta pe toata lumea, fii prietenoasa cu totii, inclusiv cu cei care nu te plac, arata-le ca-i accepti, chiar daca iti arata ca nu te plac.
Fiind foarte buna la invatatura, vei impresiona si profesorii, care te vor privii cu alti ochi, ajutandu-te indirect, sa devii populara in acea scoala.
Depinde de colectiv. Dacă o să ai colegi de treabă și o să fie de gașcă, va fi cool însă dacă dai de țărănoi...te-ai scos, ce să zic. Tu fiind fată nu o să ai probleme, mai ales dacă ești sociabilă, te integrezi rapid.În ce clasă ești?
Trec a 10 a
Nici la mine nu e totul roz, de ex azi m-am rugat de director sa ma lase extern sa nu mai stau in internat si abia a vrut, am colegii care isi bat joc de mine, nimeni nu ma ajuta nici nu ma crede. Si eu is a 10 a si sunt baiat.
Imi pare rau....nici eu nu ma înțelegeam prea bine cu foștii colegi mai ales cu unele fete
Încearcă în noul colectiv să nu te mai lași flustrată de alții, dacă s proștii lasă i sa fie, așa sunt generațiile acum pline de retardați și prste rujate, care se dau ce nu sunt și au aere de vedete.Dar ajung în clasa a 12 a si nu se aleg cu nimic, fara bac, fara calificare, fara nimic.Si trec asa prin viata fara sa realizeze cv. Ce-i ajută acum dacă le fac rău altora și râd de ei? Poate vor fi și ei în același caz și atunci nu o să le convină. Colegii îs trecători și prietenii la fel, vin și pleacă, noi trebuie să avem grijă de noi, să fim noi bine. De majoritatea să ne doară n cot, că noi trăim viața noastră, nu a lor.
Fi tu însuți, încearcă să fi prietenos, iar dacă colegii sunt putin retrași, fa tu primul pas si băgate in seama cu ei. O sa fie bine, fii sincer si prietenos si te vei adapta repede.
Fii prietenoasa, gaseste lucruri in comun cu colegii tai, formeaza-ti un grup in care te simti tu insati, relaxata
Încearcă să te imprietenesti cu toata lumea si sa faci impresie în primele zile, așa o să le câștigi respectul și o să te integrezi rapid
VulpeaDinUmbra întreabă: